Selecteer je defecte onderdeel

Welk onderdeel is er volgens u defect aan uw iPhone 4?

iPhone 4 reparatie

Heeft een schade aan uw iPhone 4 en wilt u deze laten repareren? Bij ons bent u aan het juiste adres, voor vakkundige iPhone 4 reparaties in Sliedrecht en omgeving.

Alle iPhone 4 reparaties verzorgen wij met uitsluitend originele onderdelen, op ons filliaal in Sliedrecht! Daarom kunnen wij garant staan voor de kwaliteit van uw iPhone 4 reparatie. U krijgt niet zomaar 6 maanden garantie op uw iPhone 4 reparatie, in plaats van de gebruikelijke 3 maanden elders.

Meest voorkomende iPhone 4 reparaties

Hieronder vind u de meest voorkomende iPhone 4 reparaties. Staat uw iPhone 4 reparatie er niet bij? Óf weet u niet wat er mankeert aan uw iPhone 4? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder als u er niet uit komt.

Maak direct een afspraak voor je iPhone 4 reparatie op ons filliaal in Sliedrecht, door op de afsprakenknop te klikken. Óf bel ons op 0184 745905 , wij staan u graag te woord.

iPhone 4 stuk?  reparatie op zijn best in de omgeving: Sliedrecht – Hardinxveld-Giessendam – Gorinchem – Papendrecht – Bleskensgraaf –  Alblasserdam – Dordrecht – Hendrik-ido-Ambacht – Zwijndrecht

iPhone 4 reparaties en tarieven

Tarieven van de iPhone 4 reparatie vind je samen met de betreffende reparatie of defect. Wij hebben voor je overzichtelijk elk onderdeel van de iPhone 4 onder elkaar gezet

iPhone 4 reparatie

iPhone 4 reparaties en prijzen opgesomd

iPhone 4 model A1349 en A1332 reparatie

Scherm reparatie

Heeft u een probleem met uw iPhone 4 scherm? Hieronder vindt u een opsomming van problemen, waarbij wij uw iPhone 4 scherm zullen vervangen.

  • Vlekken in het beeld
  • Strepen in het beeld
  • Zwart scherm
  • Touchscreen reageert niet
  • Gebroken glas
  • Scherm flikkert

*Origineel OEM scherm of Compatible scherm?
Moet uw scherm vervangen worden, dan kunt u bij Repair IT Now kiezen tussen twee kwaliteitsstandaarden. Namelijk enerzijds een origineel OEM scherm (Original Equipment Manufacturer) en anderzijds een Compatible scherm . Bij een origineel OEM scherm geven wij u zes maanden garantie

 

Prijs € 69
(origineel OEM scherm)

of

Prijs € 59
(Compatible scherm)

Behuizing vervangen

Is uw iPhone 4 behuizing beschadigd of vervormd na een val? Dan kunnen wij deze in zijn geheel voor u vervangen tegen een betaalbare prijs.

Prijs € 29

Camera vervangen

Werkt uw camera van uw iPhone 4 niet meer en wilt u toch graag weer foto’s kunnen maken? Dan bent u bij ons op het goede adres. Wij zorgen ervoor dat uw camera wordt vervangen, zodat u weer foto’s kunt maken.

Prijs € 39

Reparatie selfiecamera

Tegenwoordig kunt u niet meer zonder de selfiecamera op uw iPhone 4. Wanneer uw selfiecamera kapot gaat, kunnen wij deze gemakkelijk voor u vervangen.

Prijs € 39

Batterij vervangen

Laadt uw iPhone 4 niet meer goed op of vindt u dat uw batterij te snel leeg is? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij vervangen uw accu vakkundig tegen een scherpe prijs.

Prijs € 35

Trilfunctie reparatie

Werkt uw trilfunctie op uw iPhone 4 niet optimaal of zelfs helemaal niet meer? Wij kunnen dit probleem eenvoudig voor u oplossen door een nieuwe trilmotor in de iPhone 4 te plaatsen.

Prijs € 35

Laadpunt reparatie

Laadt uw iPhone 4 niet meer op? Of kunt u geen verbinding meer maken met de computer via de USB-kabel? Wij kunnen dit probleem voor u verhelpen door uw dockconnector te vervangen.

Prijs € 39

WiFi-signaal reparatie

Verbindt uw iPhone 4 zich niet meer met de WiFi? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk uw WiFi-antenne vervangen tegen een scherpe prijs. Wanneer de WiFi chip (reflow) gerepareerd moet worden, is de prijs van de reparatie € 69. Functioneert de WiFi-chip nog naar behoren? Dan vervangen wij alleen de  iPhone 4 WiFi connector flex. De prijs hiervan is € 39.

Prijs € 39
(WiFi connector flex)

of

Prijs € 69
(WiFi chip reflow)

Lichtsensor reparatie

Blijft uw beeld van uw iPhone 4 aan staan tijdens het bellen? Dan heeft u een probleem met uw proximity sensor (nabijheidssensor). Dit probleem kan voor een verkorte accuduur zorgen. Wij kunnen dit probleem verhelpen door uw lichtsensor te vervangen

Prijs € 39

Signaal reparatie

Neemt uw iPhone 4 geen signaal meer op? In dat geval zal uw gsm-antenne vervangen moeten worden. Wij kunnen dit tegen een goede prijs voor u vervangen.

Prijs € 39

Koptelefoon-ingang reparatie

Werkt uw koptelefoon niet meer? Grote kans dat uw koptelefoon-ingang van uw iPhone 4 kapot is. Wij kunnen deze voor u vervangen, zodat uw probleem verholpen wordt.

Prijs € 39

Speaker reparatie

Hoort u een ruis in het geluid bij gebruik van uw luidspreker? Of werkt uw luidspreker van uw iPhone 4 helemaal niet meer? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen uw speaker vervangen tegen een scherpe prijs.

Prijs € 35

Oorspeaker reparatie

Hoort u een ruis in het geluid bij gebruik van uw oorspeaker? Of werkt de oorspeaker van de iPhone 4 helemaal niet meer? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Repair IT Now kunt uw oorspeaker namelijk vervangen tegen een goede prijs.

Prijs € 39

Powerknop reparatie

Werkt uw aan- en uitknop van uw iPhone 4 niet meer? Of is deze powerknop heel stroef geworden? Dan kunnen wij deze knop eenvoudig en snel voor u vervangen.

Prijs € 39

Muteknop reparatie

Is uw mute-schakelaar van uw iPhone 4 kapot gegaan? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen deze mute-schakelaar vakkundig voor uw repareren.

Prijs € 39

Microfoon reparatie

Ben u slecht verstaanbaar tijdens het bellen? Of horen uw gesprekspartners u helemaal niet tijdens het bellen? Dan heeft u een probleem met uw microfoon van uw iPhone 4. Wij kunnen deze microfoon eenvoudig voor u vervangen, zodat u voortaan weer verstaanbaar bent tijdens het bellen.

Prijs € 39

Homeknop reparatie

Werkt uw homeknop van uw iPhone 4 niet meer of werkt hij niet soepel? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij vervangen uw home button tegen een goede prijs.

Prijs € 39

Vochtschade reparatie

Heeft uw iPhone 4 waterschade opgelopen? Het is raadzaam om dan zo snel mogelijk een afspraak met ons te maken. Repair IT Now heeft namelijk professionele apparatuur om uw iPhone 4 chemisch te reinigen. 

Prijs € 29

Algemeen onderzoek

Heeft u geen idee wat er aan de hand is met uw iPhone 4? Wij kunnen dan een onderzoek voor u verrichten. Repair IT Now zal u dan een onderzoeksrapport aanleveren, waarin u ervan op de hoogte wordt gesteld wat er aan de hand is met uw telefoon en wat een mogelijke reparatie zal kosten. In de meeste gevallen zal dit onderzoek echter niet nodig zijn, omdat wij aan de hand van de klachten al vrij snel kunnen achterhalen wat er aan de hand is met uw iPhone 4.

Prijs € 29