Selecteer je defecte onderdeel

Welk onderdeel is er volgens u defect aan uw iPhone 4s?

iPhone 4s reparatie

Werkt uw iPhone 4s niet meer naar behoren en wilt je deze laten repareren? Bij Repair IT Now bent u bij het juiste adres, voor vakkundige iPhone 4s reparaties in Sliedrecht en omgeving.

Alle iPhone 4s reparaties verzorgen wij met uitsluitend originele onderdelen, op ons filliaal in Sliedrecht! U krijgt bij ons 6 maanden garantie, dat is meer dan 3 maanden elders. Wij staan garant voor de kwaliteit voor uw iPhone 4s reparatie. Onze reparateurs zijn één voor één specialisten.

Meest voorkomende iPhone 4s reparaties

Hieronder vind je de meest voorkomende iPhone 4s reparaties. Staat uw iPhone 4s reparatie er niet bij? Óf weet uw niet wat er mankeert aan uw iPhone 4s? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder als u er niet uit komt.

Maak direct een afspraak voor je iPhone 4s reparatie op ons filliaal in Sliedrecht, door op de afsprakenknop te klikken. Óf bel ons op 0184 74 59 05 , wij staan u graag te woord.

Wij verzorgen de beste iPhone 4s reparaties in de omgeving: Sliedrecht – Hardinxveld-Giessendam – Gorinchem – Papendrecht – Bleskensgraaf –  Alblasserdam – Dordrecht – Hendrik-ido-Ambacht – Zwijndrecht

iPhone 4s reparaties en tarieven

Tarieven van de iPhone 4s reparatie vind je samen met de betreffende reparatie of defect. Wij hebben voor je overzichtelijk elk onderdeel van de iPhone 4s onder elkaar gezet

iPhone 4s reparatie

iPhone 4s reparaties en prijzen opgesomd

iPhone 4s model A1431, A1387 en A1387 reparatie

Scherm reparatie

Is uw iPhone 4s scherm kapot? Hieronder vindt u een aantal voorkomende klachten, waarbij wij uw iPhone 4s scherm zullen vervangen.

  • Vlekken in het beeld
  • Strepen in het beeld
  • Zwart scherm
  • Touchscreen reageert niet
  • Gebroken glas
  • Scherm flikkert

*Origineel OEM scherm of Compatible scherm?
Moet uw scherm vervangen worden, dan kunt u bij Repair IT Now kiezen tussen twee kwaliteitsstandaarden. Namelijk enerzijds een origineel OEM scherm (Original Equipment Manufacturer) en anderzijds een Compatible scherm . Bij een origineel OEM scherm geven wij u zes maanden garantie

 

Prijs € 69
(origineel OEM scherm)

of

Prijs € 59
(Compatible scherm)

Behuizing vervangen

Bij de iPhone 4s is de achterkant van glas. Is de behuizing of achterkant van uw iPhone 4s beschadigd of vervormd na een val? Dan kunnen wij deze in zijn geheel voor u vervangen tegen een scherpe prijs.

Prijs € 29

Camera vervangen

Maakt de camera van uw iPhone 4s geen foto’s meer of zijn ze onscherp? Wij kunnen de camera gemakkelijk voor u vervangen, zodat u weer foto’s kunt maken.

Prijs € 39

Reparatie selfiecamera

Werkt uw selfiecamera op uw iPhone 4s meer? Wij kunnen uw selfiecamera tegen een scherpe prijs voor u vervangen, zodat u weer selfies kunt maken.

Prijs € 39

Batterij vervangen

Is de batterij van uw iPhone 4s snel leeg of is hij kapot? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij vervangen uw accu vakkundig, zodat uw accu voortaan weer lang mee gaat.

Prijs € 35

Trilfunctie reparatie

Heeft u een probleem met de trilfunctie op uw iPhone 4s? Wij kunnen dit probleem eenvoudig voor u oplossen door een nieuwe trilmotor in de iPhone 4s te plaatsen.

Prijs € 35

Laadpunt reparatie

Laadt uw iPhone 4s niet meer op? Of kunt u geen verbinding meer maken met de computer via de USB-kabel? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen dit eenvoudig oplossen door uw dockconnector te vervangen.

Prijs € 39

WiFi-signaal reparatie

Vangt uw iPhone 4s geen WiFi-signalen meer op? Wij kunnen dit verhelpen door uw WiFi-antenne te vervangen tegen een scherpe prijs. Wanneer de WiFi chip (reflow) gerepareerd moet worden, is de prijs van de reparatie € 69. Functioneert de WiFi-chip nog naar behoren? Dan vervangen wij alleen de  iPhone 4 WiFi connector flex. De prijs hiervan is € 39.

Prijs € 39
(WiFi connector flex)

of

Prijs € 69
(WiFi chip reflow)

Lichtsensor reparatie

Wanneer zich het geval voordoet dat uw beeld van uw iPhone 4s aan blijft staan tijdens het bellen, dan heeft u een probleem met uw proximity sensor (nabijheidssensor). Dit kan leiden tot een verkorte accuduur. Wij kunnen dit probleem gemakkelijk voor u oplossen door uw lichtsensor te vervangen.

Prijs € 39

Signaal reparatie

Vangt uw iPhone 4s geen signalen meer op? Grote kans dat uw gsm-antenne vervangen moeten worden. Wij kunnen uw gsm-antenne vervangen tegen een goede prijs.

Prijs € 39

Koptelefoon-ingang reparatie

Is de koptelefoon-ingang van uw iPhone 4s kapot? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen deze voor u vervangen, zodat u in het vervolg weer optimaal gebruik kunt maken van uw koptelefoon(-ingang).

Prijs € 39

Speaker reparatie

Hoort u een ruis wanneer u uw luidspreker gebruikt? Of werkt uw luidspreker van uw iPhone 4s helemaal niet meer? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen uw speaker vervangen tegen een goede prijs.

Prijs € 35

Oorspeaker reparatie

Hoort u een ruis in uw oorspeaker of werkt de oorspeaker van de iPhone 4s helemaal niet meer? Wij kunnen dit probleem voor u verhelpen door uw oorspeaker te vervangen tegen een scherpe prijs.

Prijs € 39

Powerknop reparatie

Werkt de aan- en uitknop van uw iPhone 4s niet meer soepel of is hij zelfs kapot? Wij kunnen deze powerknop voor u vervangen, zodat u in het vervolg weer optimaal gebruik kunt maken van deze essentiële knop.

Prijs € 39

Muteknop reparatie

Is de mute-schakelaar van uw iPhone 4s kapot gegaan of kunt u uw telefoon bijvoorbeeld niet meer op stil zetten? Repair IT Now kan deze mute-schakelaar vakkundig voor uw repareren.

Prijs € 39

Microfoon reparatie

Kunt u geen goed belgesprek voeren omdat u slecht verstaanbaar bent tijdens het bellen? Wij kunnen dit probleem verhelpen door de microfoon van uw iPhone 4s te vervangen, zodat u voortaan weer goed verstaanbaar bent tijdens het bellen.

Prijs € 39

Homeknop reparatie

De homeknop is een belangrijk onderdeel van de iPhone 4s. Werkt de home button van uw iPhone 4s niet meer (optimaal)? Dan bent u bij Repair IT Now op het juiste adres. Wanneer u een afspraak met ons maakt, zullen wij uw homeknop tegen een scherpe prijs vervangen.

Prijs € 39

Vochtschade reparatie

Heeft uw iPhone 4s vochtschade opgelopen doordat hij bijvoorbeeld in het water is gevallen? Het is aan te raden om dan zo spoedig mogelijk een afspraak met ons te maken. Repair IT Now heeft namelijk professionele apparatuur om uw iPhone 4s chemisch te reinigen. 

Prijs € 29

Algemeen onderzoek

Kunt u zelf niet achterhalen wat er aan de hand is met uw iPhone 4s? Wij kunnen dan een onderzoek voor u verrichten. Repair IT Now zal u dan een onderzoeksrapport aanleveren, waarin u ervan op de hoogte wordt gesteld wat er aan de hand is met uw telefoon en wat een mogelijke reparatie zal kosten. In de meeste gevallen zal dit onderzoek echter niet nodig zijn, omdat wij aan de hand van de klachten al vrij snel kunnen achterhalen wat er aan de hand is met uw iPhone 4s.

Prijs € 29