Selecteer uw defecte onderdeel van uw iPhone 5c

Welk onderdeel is er volgens u defect aan uw iPhone 5c?

iPhone 5c reparatie

Is uw iPhone 5c kapot en wilt u deze snel laten repareren? Bij Repair IT Now bent u bij het juiste adres, voor vakkundige iPhone 5c reparaties in Sliedrecht en omgeving.

Alle iPhone 5C reparaties verzorgen wij met uitsluitend originele onderdelen, op ons filliaal in Sliedrecht! U krijgt bij ons 6 maanden garantie, dat is langer dan 3 maanden elders. Wij staan garant voor de kwaliteit voor uw iPhone 5c reparatie. Onze reparateurs zijn één voor één specialisten.

Meest voorkomende iPhone 5c reparaties

Hieronder vind je de meest voorkomende iPhone 5c reparaties. Staat uw iPhone 5creparatie er niet bij? Óf weet u niet wat er defect is aan uw iPhone 5c? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder als u er niet uit komt.

Het heeft al te lang geduurd! Maak direct een afspraak voor je iPhone 5c reparatie op ons filliaal in Sliedrecht, door op de afsprakenknop te klikken. Óf bel ons op 0184 74 59 05 , wij staan u graag te woord.

iPhone 5c reparatie op zijn best in de omgeving: Sliedrecht – Hardinxveld-Giessendam – Gorinchem – Papendrecht – Bleskensgraaf –  Alblasserdam – Dordrecht – Hendrik-ido-Ambacht – Zwijndrecht

Meest voorkomende iPhone 5c reparaties

Tarieven van de iPhone 5c reparaties vind je samen met de betreffende reparatie of defect. Wij hebben voor je overzichtelijk elk onderdeel van de iPhone 5c onder elkaar gezet

iPhone 5c reparatie

iPhone 5c reparaties en prijzen onder elkaar

iPhone 5c model A1456, A1507, A1516, A1529, A1532 reparatie

Scherm reparatie

Is uw iPhone 5c scherm gebarsten of kapot? Hieronder vindt u een opsomming van de meest voorkomende problemen, die zich voordoen bij  iPhone 5c schermen. Heeft u te maken met één van onderstaande klachten, maak dan snel een afspraak bij Repair IT Now, zodat wij uw iPhone 5c scherm kunnen vervangen.

  • Vlekken in het beeld
  • Strepen in het beeld
  • Zwart scherm
  • Touchscreen reageert niet
  • Gebroken glas
  • Scherm flikkert

*Origineel OEM scherm of Compatible scherm?
Moet uw scherm vervangen worden, dan kunt u bij Repair IT Now kiezen tussen twee kwaliteitsstandaarden. Namelijk enerzijds een origineel OEM scherm (Original Equipment Manufacturer) en anderzijds een Compatible scherm . Bij een origineel OEM scherm geven wij u zes maanden garantie

 

Prijs € 59
(origineel OEM scherm)

of

Prijs € 49
(Compatible scherm)

 

Behuizing vervangen

Is de behuizing of achterkant van uw iPhone 5c ingedeukt of beschadigd? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen uw achterkant in zijn geheel voor u vervangen tegen een scherpe prijs.

Prijs € 99

Camera vervangen

Werkt de camera en/of flitser van uw iPhone 5c niet meer of zijn uw foto’s onscherp? Wij kunnen de camera gemakkelijk voor u vervangen, zodat u weer foto’s kunt maken en de flitser kan gebruiken

Prijs € 59

Reparatie selfiecamera

Kunt u geen selfies meer maken op uw iPhone 5c? Wanneer u een afspraak bij ons maakt, zullen wij zo snel mogelijk dit probleem verhelpen, zodat u weer selfies kunt maken.

Prijs € 59

Batterij vervangen

Vindt u dat de batterij van uw iPhone 5c te snel leeg loopt of is de batterij kapot? Wij kunnen uw accu voor u vervangen tegen een goede prijs.

Prijs € 59

Trilfunctie reparatie

Werkt de trilfunctie van uw iPhone 5c niet meer? Of trilt uw telefoon niet meer naar behoren? Repair IT Now kan een nieuwe trilmotor in uw iPhone 5c plaatsen, zodat deze functie weer optimaal gaat werken.

Prijs € 59

Laadpunt reparatie

Wordt u er gek van dat uw iPhone 5c niet meer (optimaal) oplaadt? Of kunt u geen verbinding meer maken met de computer via de USB-kabel? Wanneer u een afspraak met ons maakt, kunnen wij dit probleem verhelpen door de dockconnector te vervangen.

Prijs € 59

WiFi-signaal reparatie

Maakt uw iPhone 5c geen verbinding meer met de WiFi? Wij kunnen dit probleem oplossen door uw WiFi-antenne te vervangen.

Prijs op aanvraag

Lichtsensor reparatie

Heeft u problemen met de proximity sensor (nabijheidssensor) van uw iPhone 5c? Dit probleem heeft vaak als gevolg dat uw beeld aan blijft staan tijdens het bellen en dit kan op zijn beurt tot een verkorte accuduur leiden. Maakt u zich geen zorgen. Wij kunnen dit probleem gemakkelijk voor u oplossen door uw lichtsensor te vervangen.

Prijs € 59

Signaal reparatie

Vangt uw iPhone 5c geen signalen meer op en heeft u problemen met uw gsm-antenne? Repair IT Now vervangt deze antenne tegen een goede prijs.

Prijs op aanvraag

Koptelefoon-ingang reparatie

Werkt uw koptelefoon niet meer? Waarschijnlijk is dan de koptelefoon-ingang van uw iPhone 5c kapot. Wanneer u bij ons een afspraak maakt, kunnen wij ervoor zorgen dat in het vervolg weer optimaal gebruik kunt maken van uw koptelefoon(-ingang).

Prijs € 59

Speaker reparatie

Heeft u last van een ruis bij het gebruik van uw luidspreker? Of werkt de luidspreker van uw iPhone 5c helemaal niet meer? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen uw speaker vervangen tegen een scherpe prijs.

Prijs € 50

Oorspeaker reparatie

Wilt u af van die ruis in de oorspeaker van uw iPhone 5c of werkt de oorspeaker helemaal niet meer? Maak dan snel een afspraak bij Repair IT Now, zodat wij dit probleem kunnen oplossen.

Prijs € 59

Powerknop reparatie

Het is erg lastig wanneer de aan- en uitknop van uw iPhone 5c niet meer soepel of zelfs helemaal niet meer werkt. Wij kunnen deze powerknop voor u vervangen, zodat u in het vervolg weer optimaal gebruik kunt maken van deze essentiële knop.

Prijs € 59

Muteknop reparatie

De mute-schakelaar wordt onder andere gebruikt om de telefoon op stil te zetten. Werkt deze schakelaar van uw iPhone 5c niet meer (optimaal)? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen deze mute-schakelaar gemakkelijk en snel voor u vervangen.

Prijs € 59

Microfoon reparatie

Bent u slecht verstaanbaar tijdens het bellen, doordat de microfoon van uw iPhone 5c niet meer (goed) werkt? Wij kunnen de microfoon op een vakkundige manier voor u vervangen.

Prijs € 59

Homeknop reparatie

Het is erg lastig wanneer de homeknop van de iPhone 5c niet meer (optimaal) functioneert. Wij kunnen deze homebutton knop eenvoudig en snel vervangen tegen een scherpe prijs.

Prijs € 45

Vochtschade reparatie

Heeft uw iPhone 5c waterschade opgelopen? Wij raden u aan om dan zo snel mogelijk een afspraak met ons te maken. Repair IT Now heeft namelijk professionele apparatuur om uw iPhone 5c chemisch te reinigen.

Prijs € 29

Algemeen onderzoek

Heeft u geen idee wat er aan de hand is met uw iPhone 5c? Wij kunnen dan een onderzoek voor u verrichten. Repair IT Now zal u dan een onderzoeksrapport aanleveren, waarin u ervan op de hoogte wordt gesteld wat er aan de hand is met uw telefoon en wat een mogelijke reparatie zal kosten. In de meeste gevallen zal dit onderzoek echter niet nodig zijn, omdat wij aan de hand van de klachten al vrij snel kunnen achterhalen wat er aan de hand is met uw iPhone 5c.

Prijs € 29