iPhone 8 plus reparatie door Repair IT Now

iPhone 8 plus reparatie? Repair IT Now is de iPhone reparatie specialist van de regio!

Merkt u dat uw iPhone 8 plus steeds meer mankementen vertoont of doet hij het helemaal niet meer? Voor elk probleem aan uw iPhone 8 plus kunt u hem hier brengen en hem laten onderzoeken door onze reparateurs en eventueel het juiste onderdeel laten vervangen. Voor bijna elke reparatie kunt u dezelfde dag nog terecht. Op reparaties die minder dan een halfuur duren kunt u zelfs blijven wachten. Repair IT Now onderscheidt zich van de rest, omdat wij een van de enigste reparatie bedrijven is die deze iPhone vanaf de eerste dag dat hij in Nederland uitgebracht wordt gaat repareren. Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij bijna alle onderdelen standaard op voorraad hebben. Hierdoor kunnen wij uw iPhone snel repareren en hoeft u nooit lang te wachten. Maak dus snel een afspraak of bel naar 0184-745905.

Repair IT Now is eenvoudig bereikbaar via de omliggende plaatsen: Dordrecht, Papendrecht, Hardinxveld, Gorinchem, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-ambacht etc. Daarnaast zit het pand tegenover het station van Sliedrecht en is het vanaf de trein maar 3 minuten lopen.

Alle iPhone 8 plus reparaties door Repair IT Now

Goedkoop iPhone 8 plus scherm reparatie

Is het scherm van uw iPhone 8 plus kapot gevallen en wilt u uw telefoon weer zo snel mogelijk repareren? Onze reparateurs kunnen het scherm van uw iPhone 8 plus weer binnen no-time voor u vervangen. In de meeste gevallen heeft u uw iPhone dezelfde dag nog terug. Onze reparateurs zijn dagelijks bezig met het vervangen van meerdere schermen per dag. Daardoor hebben ze veel kennis en ervaring en kunnen ze uw iPhone weer helemaal werkend krijgen.

Voor al uw overige vragen kunt u terecht bij onze klantenservice.

Direct uw iPhone 8 plus scherm reparatie aanmelden? iPhone 8 plus laten repareren?

iPhone 8 plus opsturen voor reparatie

Woont u aan de andere kant van Nederland en kunt u maar geen tijd vrij krijgen om uw iPhone 8 plus te komen brengen? Bij Repair IT Now is dit geen probleem. U kunt uw iPhone 8 plus gewoon hier naartoe sturen en door onze reparateurs laten repareren. Wij zorgen er dan voor dat hij weer verzekerd naar u wordt teruggestuurd. Wij geven aan u dus de tip om hem verzekerd en in bubbeltjesfolie te versturen zodat er onderweg niet nog meer onderdelen kapot kunnen gaan.

Voor meer vragen over het opsturen van uw iPhone kunt u terecht bij onze klantenservice.

Uw iPhone 8 plus opsturen voor reparatie?

iPhone 8 plus reparatie

iPhone 8 plus scherm OEM (touchscreen + LCD) reparatie: € 199,-

iPhone 8 plus scherm high copy (touchscreen + LCD) reparatie: € 159,-

iPhone 8 plus behuizing vervangen: op aanvraag

iPhone 8 plus accu vervangen: € 99,-

iPhone 8 plus laadpunt reparatie: op aanvraag

iPhone 8 plus front camera reparatie: op aanvraag

iPhone 8 plus achter camera reparatie: op aanvraag

iPhone 8 plus WIFI reparatie: op aanvraag

iPhone 8 plus luidspreker reparatie: op aanvraag

iPhone 8 plus earspeaker reparatie: op aanvraag

iPhone 8 plus algemeen onderzoek: op aanvraag

Staat uw reparatie er niet tussen? Voor andere reparatie kunt u het beste contact met ons opnemen!