Een ultra sterk hoesje van het merk UAG

sterk hoesje van UAG

Geïnspireerd door het gevoel van avontuur

UAG is een zeer populair maar vooral betrouwbaar merk. Een hoesje van UAG is vooral geschikt om je telefoon en tablet te beschermen tegen welke extreme omstandigheden dan ook. De UAG cases zijn getest door het US Leger en kunnen extreme stoten en schokken weerstaan, waarvoor een MIL-STD 810 certificaat is uitgegeven.

’s Werelds beste bescherming

De MIL STD 810 is de hoogste standaard die er is om de sterkte van een telefoonhoesje te bepalen. Zo’n test is een strenge methode om volgens militaire richtlijnen de duurzaamheid van een telefoon- en tablethoesje aan te tonen en te kijken wat voor ruige activiteiten het hoesje allemaal kan weerstaan. Een hoesje van UAG heeft een robuust design die voornamelijk onder mannen erg populair is. 

Telefoon- en tablet hoesjes van dit merk zijn voornamelijk geschikt voor mensen die werken in ruige omgevingen en terreinen, omdat de kans op beschadiging aan de telefoon hier groter is. De kans je dat een smartphone of tablet laat vallen is best groot, maar in een ruige omgeving op bijv. een bouwplaats is natuurlijk nog veel groter. Voor bijvoorbeeld sporters en motorcrossers of mountainbikers is een hoesje van UAG ook een goede aankoop.

Een hoesje van UAG gaat tijdens een val of stoot niet kapot door de sterke behuizing.

De behuizing bestaat eigenlijk uit 3 verschillende lagen

  • Het kenmerkende pantser frame gemaakt van hard kunstof materiaal
  • De zachte schokbestendige kern gemaakt van flexibel TPU materiaal of afgewerkt met leer.
  • De achterkant is afgewerkt met hard rubber voor extra grip.

De randen en de behuizing van uw telefoon zijn ten volledig beschermd tegen vallen, stoten, vocht, regen, stof, vuil en andere vloeistoffen. De knop afdekkingen beschermen de slaap / waak- en volumeknoppen. 

Extra pluspunten

  • Ondanks dat dit hoesje erg zwaar lijkt is het licht in gewicht
  • De knop afdekkingen beschermen de slaap / waak- en volumeknoppen. 
  • De uitsparing in de Lightning-poort is groot genoeg om niet alleen de oplaadkabel van Apple toe te staan maar ook een grotere externe kabel. 
  • Draadloos opladen werkt prima met deze hoes.

Wij bevelen iedereen een hoesje van UAG aan die geniet van een robuust uiterlijk en zijn/haar telefoon goed wilt beschermen. Op onze online shop kan je het gehele assortiment van UAG bekijken en bestellen. De hardcases van UAG zijn beschikbaar voor de: iPhone, Microsoft Surface, Samsung en Huawei Smartphones.

Tip: Combineer een UAG hoesje met clearplex om uw telefoon optimaal te beschermen!


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.