,

Huawei P9 Lite is door de consumentenbond tot ‘Beste Koop’ uitgeroepen

Huawei P9 Lite is door de consumentenbond tot Beste Koop uitgeroepen

Huawei P9 lite uitgeroepen als beste koop door Consumentenbond

De Huawei P9 Lite is na de P9 en de P9 Plus de derde smartphone van de P9 toestellen.
Voor Huawei is dit niet de eerste prijs. Dit jaar viel de Huawei P9 al eerder in de prijzen, namelijk de EISA award voor European Consumer Smartphone 2016-2017.
Met de adviesprijs van 299 euro is de Huawei P9 Lite een zeer aantrekkelijke smartphone.

Scherm en vingerafdrukscanner

Het toestel heeft een prachtig full-hd scherm en een mooie aluminium rand. Dit geeft een luxe uitstraling. De pixeldichtheid is bij deze nieuwe P9 Lite verhoogd naar 424 pixels per inch. Het scherm geeft scherpe beelden, mooie kleuren en de helderheid is ook prima.
De P9 Lite krijgt voor het eerst een vingerafdrukscanner, wat het voordeel heeft dat het toestel beter beveiligd is en ook het gebruiksgemak verbeterd. Je kan hiermee namelijk o.a. je apps beveiligen, hierdoor heb alleen jijzelf toegang tot bepaalde apps.

De camera

De Huawei P9 Lite heeft in tegenstelling tot de P9 geen dubbele camera.
De smartphone heeft een enkele 13 megapixel camera en aan de achterkant de flitser. Ondanks dit maakt de P9 Lite prima foto’s overdag, maar met wat geringer licht en s’avonds is het resultaat wat minder.

Processor en werkgeheugen

Aan de binnenkant van de P9 Lite zitten de grootste verschillen t.o.v. de andere P9 toestellen.
Het geheugen is bijvoorbeeld 16 GB geworden i.p.v. 32 GB. De smartphone heeft een iets minder snelle processor gekregen en een wat oudere wifi-antenne. Ben je een niet al te intensieve smartphone gebruiker en worden er niet al te zware apps gebruikt dan is deze Lite-versie een prima toestel. Het werkgeheugen is van beide toestellen wel gelijk namelijk 3 GB.

Single of dual-sim?

Als je besluit om de P9 Lite te kopen moet je wel even goed opletten welk model je koopt. Wanneer je het toestel los koopt wordt de P9 Lite namelijk verkocht met de dual-sim mogelijkheid. Met dit model kun je namelijk 2 simkaarten gebruiken, voor bijvoorbeeld je privénummer en je nummer van je werk. De tweede simkaart plaats je waar normaal het geheugenkaartje in wordt geplaatst. Als je 2 simkaarten gebruikt dan is het niet mogelijk om het geheugen uit te breiden.
Wanneer je de P9 Lite koopt in combinatie met een abonnement, dan krijg je de single-sim-versie. Met dit toestel kun je dus maar 1 telefoonnummer gebruiken.
Na het lezen van deze specificaties is het dus begrijpelijk dat de Consumentenbond de P9 Lite uitgeroepen heeft tot “Beste Koop”.

Huawei P9 lite reparatie

Een Huawei telefoon kunnen wij vaak dezelfde dag nog repareren. Dit komt omdat wij diverse onderdelen standaard op voorraad hebben van de Huawei P9 lite. U kunt er voor kiezen om de kapotte telefoon naar onze vestiging in Sliedrecht te komen brengen en een andere optie is om de telefoon op te sturen voor reparatie.

De reparatie wordt dezelfde dag nog gerepareerd (indien mogelijk) en daarna weer verzekerd via de postnl retour verworden. Op deze manier ontzorgen wij het complete proces van reparatie.

Huawei P9 lite scherm vervangen

Bij Repair IT Now vervangen wij het scherm van de Huawei P9 lite altijd samen met het frame. Het onderdeel bestaat dan uit een frame/behuizing, lcd, en touchscreen. Waarom dat wij het toestel met reparatie compleet vervangen is omdat hierdoor de levensduur van het toestel aanzienlijk wordt verlengd. Wanneer alleen het lcd wordt vervangen komt het scherm na een tijdje los. De reparatie wordt ten alle tijden uitgevoerd door onze technische dienst. Daarnaast staat onze uitgebreide klantenservice u altijd te woord!

Huawei P9 lite scherm reparatie direct aanmelden? Huawei reparatie aanmelden?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.