Huawei Mate 10 Pro reparatie nodig?

Een mooi afgewerkt randloos toestel is de 6-inch Huawei Mate 10 Pro met modelnummer BLA-L29. Met twee camera’s aan de achterzijde van dit Huawei toestel kunnen er goede foto’s worden gemaakt. De 128GB biedt genoeg opslagruimte om allerlei documenten en apps te behouden. De Mate 10 Pro gaat door zijn grote accucapaciteit zeer een hele dag mee.

Huawei Mate 10 Pro ongelukkig gevallen en is er nu schade aan jouw scherm, camera of batterij? Werkt jouw Huawei Mate 10 Pro niet goed meer? Kom langs Repair IT Now in Sliedrecht voor een deskundige reparatie aan de Huawei Mate 10 Pro. Onze reparateurs werken vakkundig en snel zodat jij gauw weer online bent.

Huawei Mate 10 pro BLA-L29 reparatie door Repair IT Now

Hier kun je ons vinden

Schade aan een smartphone is nooit fijn. Repair IT Now zorgt ervoor dat jij snel bij ons langs kunt komen, mede door onze centrale ligging in Sliedrecht en omdat wij zes dagen in de week open zijn.
Wij liggen enkele minuten verwijderd van de A15 en Station Sliedrecht, waardoor de verbinding met omliggende dorpen en steden zoals Dordrecht, Papendrecht, Rotterdam, Breda, Barendrecht, Zwijndrecht, Hardinxveld en Gorinchem ideaal is.

Wil jij jouw Huawei Mate 10 Pro snel en vakkundig laten repareren? Repair IT Now helpt jou graag snel verder! Je kunt met en zonder afspraak langskomen. Liever toch een afspraak maken? Neem contact op via 0184-745905 of maak gebruik van de online aanmeld service.

Huawei Mate 10 Pro reparatie nodig?

Lukt langskomen niet?

Na opgelopen schade aan een smartphone is het van belang om deze zo spoedig mogelijk te laten repareren. Hier voorkom je namelijk verdere schade en gevaarlijke situaties mee. Maar misschien lukt het jou niet om langs te komen. Je woont bijvoorbeeld ver weg, je bent minder mobiel of je hebt minder tijd.

Repair IT Now denkt graag mee met haar klanten en biedt de mogelijkheid aan om een apparaat met schade op te sturen naar het repair centre. Zo kan deze alsnog gerepareerd worden. Benieuwd hoe dit in zijn werking gaat? Het verloopt vrij simpel: je meldt jouw toestel met schade aan bij de online service en vermeldt dat je deze wilt opsturen. In bubbeltjesfolie ingepakt kun je jouw Huawei in een verzekerd pakket via PostNL versturen.

Nieuwsgierig geworden, maar wil je graag nog wat weten? Bel of mail onze klantenservice.

Wil jij jouw Huawei Mate 10 Pro opsturen ter reparatie?

Alle Huawei Mate 10 Pro reparaties

Huawei Mate 10 Pro reparatieprijzen

Huawei Mate 10 Pro scherm (touchscreen + LCD) reparatie: op aanvraag

Huawei Mate 10 Pro behuizing vervangen: op aanvraag

Huawei Mate 10 Pro accu vervangen: op aanvraag

Huawei Mate 10 Pro laadpunt/ microfoon reparatie: op aanvraag

Huawei Mate 10 Pro front camera reparatie: op aanvraag

Huawei Mate 10 Pro achter camera reparatie: op aanvraag

Huawei Mate 10 Pro WIFI reparatie: op aanvraag

Huawei Mate 10 Pro luidspreker reparatie: op aanvraag

Huawei Mate 10 Pro oor speaker reparatie: op aanvraag

Huawei Mate 10 Pro algemeen onderzoek: 29 euro

Huawei Mate 10 Pro chemisch reinigen: 29 euro

Huawei Mate 10 Pro software herstel / update: 55 euro

Huawei Mate 10 Pro gegevens overzetten: 55 euro

Reparatie aan jouw Huawei Mate nodig, maar weet je niet wat er mis is? Vermoed jij dat de reparatie hier niet tussen staat? De klantenservice staat zes dagen in de week klaar om jou te helpen.

Bij de Huawei Mate 10 Pro zijn er een aantal reparaties waar meerdere onderdelen vervangen moeten worden. Neem van te voren contact op zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen adviseren.