Huawei P20 reparatie door Repair IT Now

Huawei P20 reparatie? Repair IT Now is de Huawei reparatie specialist van de regio!

De Huawei P20 is het kleinere broertje van de Huawei P20 Pro en staat bekend om zijn naadloze scherm. Het toestel onderscheidt zich van de concurrent met zijn nieuwe Kunstmatige Intelligentie technologie, die het maken van foto’s nog makkelijker maakt en de accuduur en prestaties verbeteren van het toestel.

Wanneer je Huawei P20 op de grond is gevallen of hij niet meer oplaadt, kun je een afspraak maken bij Repair IT Now. De meeste reparaties kunnen bij ons dezelfde dag nog uitgevoerd worden mits de onderdelen op voorraad zijn. 

Huawei P20 EML-L29C reparatie door Repair IT Now

Kom langs voor jouw Huawei reparatie

Is je Huawei P20 verkeerd gevallen en is het scherm gebroken? Is er sprake van waterschade? Repair IT Now kan het scherm binnen no-time voor je vervangen. Wekelijks repareren onze specialisten meerdere Huawei smartphones. Voor vragen over de een reparatie kun je contact opnemen.

Kom langs in het reparatie centre van Repair IT Now. Wij zijn gevestigd tegenover Station Sliedrecht aan het bedrijventerrein. Voor omliggende dorpen en steden zoals Dordrecht, Gorinchem, Barendrecht, Rotterdam, Breda, Papendrecht en Hardinxveld zijn wij ideaal te bereiken!

Huawei P20 reparatie nodig?

Opsturen kan ook!

Misschien is het langs brengen van jouw kapotte smartphone geen mogelijkheid. Repair IT Now bedacht hierop een goede oplossing: jouw Huawei in een verzekerd pakket opsturen!

Wij bekijken vervolgens wat het probleem is, nemen contact met je op en repareren je telefoon. Ons advies is om je telefoon verzekerd en goed ingepakt hier heen te sturen. Wanneer je telefoon klaar is verzenden wij hem verzekerd terug via Post-nl. Voor vragen over het het opsturen van je Huawei kun je contact opnemen met een van onze klantenservice.

Huawei P20 opsturen voor reparatie?

Alle Huawei P20 reparaties

Huawei P20 reparatieprijzen

Huawei P20 scherm (touchscreen + LCD) reparatie: op aanvraag

Huawei P20 behuizing vervangen: op aanvraag

Huawei P20 accu vervangen: op aanvraag

Huawei P20 laadpunt/ microfoon reparatie: op aanvraag

Huawei P20 front camera reparatie: op aanvraag

Huawei P20 achter camera reparatie: op aanvraag

Huawei P20 WIFI reparatie: op aanvraag

Huawei P20 luidspreker reparatie: op aanvraag

Huawei P20 oor speaker reparatie: op aanvraag

Huawei P20 algemeen onderzoek: 29 euro

Huawei P20 chemisch reinigen: 29 euro

Huawei P20 software herstel / update: 55 euro

Huawei P20 gegevens overzetten: 55 euro

Vragen? Bereik onze vriendelijke klantenservice!

Bij sommige reparaties moeten er meerdere onderdelen vervangen worden. Vraag altijd eerst bij de klantenservice voor welke onderdelen dit geldt.

Gerelateerde Huawei modellen

Heb jij een gerelateerd model wat toe is aan een reparatie?

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Pro

Overige Huawei’s