Huawei P20 reparatie door Repair IT Now

Huawei P20 reparatie? Repair IT Now is de Huawei reparatie specialist van de regio!

De Huawei P20 is het kleinere broertje van de Huawei P20 Pro en staat bekend om zijn naadloze scherm. Het toestel onderscheidt zich van de concurrent met zijn nieuwe Kunstmatige Intelligentie technologie, die het maken van foto’s nog makkelijker maakt en de accuduur en prestaties verbeteren van het toestel.

Wanneer je Huawei P20 op de grond is gevallen of hij niet meer oplaadt, kunt u een afspraak maken bij Repair IT Now. De meeste reparaties kunnen bij ons dezelfde dag nog uitgevoerd worden mits de onderdelen op voorraad zijn. Ook voor alle andere reparaties kunt u het reparatieformulier invullen om je Huawei P20 te laten repareren.

Repair IT Now is makkelijk bereikbaar vanaf het station van Sliedrecht. Het is ongeveer 3 minuten lopen. Het bedrijf zit gevestigd tegenover het station op het tegenoverliggende bedrijventerrein. Verder is ons bedrijf met de auto makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Het bedrijf is binnen een kwartier te bereiken vanuit Dordrecht, Papendrecht, Hardinxveld, Gorinchem, Zwijndrecht, etc.

Huawei P20 EML-L29C reparatie door Repair IT Now

Goedkoop Huawei P20 scherm reparatie

Is je Huawei P20 verkeerd gevallen en is het scherm gebroken? Repair IT Now kan het scherm binnen no-time voor je vervangen. Wekelijks repareren onze specialisten meerdere Huawei smartphones. Voor vragen over de mogelijkheden van de reparatie kunt u terecht bij een van onze medewerkers of het reparatieformulier invullen om je Huawei P20 te laten repareren.

Direct uw Huawei P20 scherm reparatie aanmelden? Huawei P20 laten repareren?

Huawei P20 opsturen voor reparatie

Wanneer het langsbrengen van uw smartphone niet mogelijk is, kan je hem ook opsturen naar ons bedrijf. Wij bekijken vervolgens wat het probleem is, nemen contact met je op en repareren eventueel je telefoon. Ons advies is om je telefoon verzekerd en goed ingepakt hier heen te sturen. Wanneer je telefoon klaar is, verzenden wij hem verzekerd terug via Post-nl. Voor vragen over het het opsturen van je Huawei kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Uw Huawei P20 opsturen voor reparatie?

Alle Huawei P20 reparaties bij een Huawei reparatiespecialist

Huawei P20 reparatieprijzen

Huawei P20 scherm (touchscreen + LCD) reparatie: op aanvraag

Huawei P20 behuizing vervangen: op aanvraag

Huawei P20 accu vervangen: op aanvraag

Huawei P20 laadpunt/ microfoon reparatie: op aanvraag

Huawei P20 front camera reparatie: op aanvraag

Huawei P20 achter camera reparatie: op aanvraag

Huawei P20 WIFI reparatie: op aanvraag

Huawei P20 luidspreker reparatie: op aanvraag

Huawei P20 oor speaker reparatie: op aanvraag

Huawei P20 algemeen onderzoek: 29 euro

Huawei P20 chemisch reinigen: 29 euro

Huawei P20 software herstel / update: 55 euro

Huawei P20 gegevens overzetten: 55 euro

Wanneer u vragen heeft, kunt u het beste contact met ons opnemen!

Wij zijn voornamelijk actief in onze regio en omstreken van Rotterdam en Dordrecht. Onze klanten komen onder andere uit Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Rotterdam, Ridderkerk, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht, Gorinchem, Tiel, Werkendam, Papendrecht en de Molenwaard.

Bij sommige reparaties moeten er meerdere onderdelen vervangen worden. Vraag altijd eerst bij de klantenservice voor welke onderdelen dit geldt.