ONEPLUS 5 REPARATIE DOOR REPAIR IT NOW

Oneplus Five reparatie? Repair IT Now is dé Oneplus reparatie specialist van de regio!

De Oneplus Five is het nieuwe vlaggenschip van OnePlus in 2017. Het toestel heeft weer allerlei nieuwe specificaties ten opzichte van de OnePlus Three. Het design van de smartphone lijkt op een mix tussen de iPhone 7 plus en de Oneplus Three. De randen van het toestel zijn wat afgerond en hij heeft net als de iPhone 7 ook een dubbele camera. Met dit nieuwe toestel heeft Oneplus ook een primeur op smartphonegebied. De OnePlus Three heeft namelijk 8 GB aan werkgeheugen en hierdoor kun je dus extra snel tussen de apps door schakelen.

Repair IT now is gevestigd in Sliedrecht en is makkelijk te bereiken vanuit de omliggende plaatsen: Dordrecht, Papendrecht, Hardinxveld, Gorinchem, Barendrecht, Bleskensgraaf, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Ridderkerk, Rotterdam en de regio’s Drechtsteden, Alblasserdam en de Hoeksche Waard. Ook vanaf het station is het kantoor makkelijk bereikbaar. Vanaf de trein is het maar 3 minuten lopen.

OnePlus Three

Goedkoop Oneplus 5 scherm glas vervangen

Wilt u uw OnePlus Five laten repareren bij een goedkope en betrouwbare Oneplus smartphone reparateur? Bij Repair IT Now houden onze reparateurs zich dagelijks bezig met meerdere Oneplus reparaties en bevatten hierdoor over veel kennis over dit toestel. Daarnaast zijn we één van de weinige reparatie bedrijven in Nederland die Oneplus repareert en bijna altijd alle onderdelen op voorraad heeft. Heeft u dus een defect aan uw OnePlus Five? Maak dan een afspraak via de site of bel naar 0184-745905.

Voor al uw vragen kunt u terecht bij onze klantenservice.

Direct uw Oneplus Five scherm reparatie aanmelden? Oneplus Five laten repareren?

Oneplus Five reparatie prijzen

Wat kost een Oneplus Five reparatie? Prijs van Oneplus Five scherm vervangen?

Oneplus 5 scherm/glas/touchscreen/lcd reparatie: op aanvraag

Oneplus 5 oplaadpunt reparatie: op aanvraag

Oneplus 5 batterij vervangen: op aanvraag

Oneplus Five chemisch reinigen/ waterschade reparatie: €29,-

Oneplus Five smartphone onderzoek: €29,-

Staat uw reparatie er niet tussen? Voor andere reparatie kunt u het beste contact met ons opnemen!

Wilt u een offerte opvragen voor één of meerdere reparaties? Vraag direct een offerte op!

Uw Oneplus Five opsturen voor reparatie?