PS4 Pro reparatie bij Repair IT Now

Je PS4 Pro laten repareren bij een bedrijf met kennis

In november 2016 is voor de gamers die even iets meer PlayStation wilde de PS4 Pro uitgekomen. De PS4 Pro is een tikje duurder dan zijn voorgangers uit dezelfde serie, maar hierbij krijg je een 4K resolutie met HDR weergave. De games komen hierbij echt tot leven. De PS4 Pro is verkrijgbaar in 1TB met en zonder dualshock controllers. Alle games voor overige PS4 apparaten kunnen gelukkig ook op de PS4 Pro gebruikt worden.

PS4 Pro reparatie door Repair IT Now

Meld hier direct jouw PS4 Pro reparatie aan!

Meest voorkomende problemen bij de PlayStation 4 Pro

 • De PS4 Pro heeft problemen met het lezen en herkennen van Blu-ray films, DVD’s en/of spellen. Er kan tijdens het gamen een foutmelding getoond worden.
 • De PS4 Pro wordt warm of maakt veel geluid.
 • Tijdens het spelen wordt het beeld zwart of valt het geluid uit.
 • De joysticks hebben problemen met het verbinden.
 • De controller, Dualshock of joystick laadt niet meer op, valt uit of is snel leeg.
 • Je hebt tekort aan geheugen/ opslag op de PS4 Pro.
 • De PS4 Pro start wel op, maar toont geen beeld en/of heeft geen geluid.
 • De PS4 Pro start helemaal niet meer op.

Is er iets mis met jouw PlayStation Pro 4, maar weet je niet wat? Aan de hand van een onderzoek kunnen de reparateurs vaststellen wat er vervangen moet worden. De kosten voor het onderzoek is €29,- en vervallen wanneer je bij ons overgaat op een reparatie.

Het repareren van een PS4 Pro

PS4 Pro met schade?

Repair IT Now repareert dagelijks aan de PlayStation 4 Pro. De meest voorkomende reparatie is het stofvrij maken en het geven van een onderhoudsbeurt. Alle onderdelen worden zorgvuldig schoongemaakt, waarbij de koelpasta van de console wordt vervangen. Hierdoor wordt je PS4 Pro minder warm en maakt deze minder geluid.

De volgende reparaties doen wij in veelvoud:

 • De opslag van de PS4 Pro upgraden.
 • Het vervangen van de HDD of SSD.
 • Updaten van de software, firmware upgraden of de software opnieuw installeren.
 • De HDMI poort op het moederbord solderen wanneer deze kapot of beschadigd is.
 • Het repareren van de HDMI poort of het vervangen van de USB poort.
 • De defecte CD drive of Blu-ray drive vervangen.
 • Een reparatie aan de PS4 Pro voeding uitvoeren.
 • De PS4 Pro chemisch reinigen na vocht of waterschade. Dit kost €49,-

Een moederbord reparatie vraagt om veel expertise. De reparateurs van Repair IT Now hebben wereldwijde trainingen gehad om jouw apparaat keurig te herstellen. Het repareren op moederbord niveau neemt meer tijd in beslag dan overige reparaties. 
Neem contact met ons op voor een tijd- en prijsindicatie.

Stuur je PlayStation op voor een reparatie

Woon jij verder weg, ben je minder mobiel of heb je het erg druk? Dan kan jij jouw PlayStation naar ons opsturen. Wij vragen jou van te voren de reparatie online aan te melden, zodat wij het pakketje kunnen verwachten. Vergeet ook niet de PlayStation goed te verpakken en via PostNL te verzekeren, voordat je deze naar ons opstuurt.
Wil je tips over het inpakken van jouw apparaat? Bekijk onze video!

Na het ontvangen van jou PlayStation zullen de reparateurs er mee aan de slag gaan. Het kan zo zijn dat er eerst een onderzoek uitgevoerd moet worden als het onduidelijk is wat het defect is. Zodra de klacht is vastgesteld zullen wij na jouw goedkeuring overgaan op reparatie. Uiteraard kunnen wij jouw PlayStation weer terugsturen per post!

Deskundige PlayStation reparaties in Zuid-Holland

Wil jij graag jouw PlayStation bij een deskundig bedrijf laten repareren? Dan zit je goed bij Repair IT Now. Wij zijn actief omstreken Papendrecht, Dordrecht, Rotterdam, Breda, Gorinchem, Barendrecht, Zwijndrecht en Hardinxveld.
Doordat wij zes dagen in de week open zijn en ons op een ideale locatie bevinden, tegenover Station Sliedrecht en langs de snelweg A15, kun je op ieder moment bij ons langskomen of een afspraak inplannen.

Zien wij jou binnenkort?

Voor vragen helpt de klantenservice jou graag verder.