Kubus 131 Sliedrecht Repair IT Now

Sneakpreview kantoorpand Repair IT Now

1 november hebben wij de sleutel gekregen van ons nieuwe kantoorpand. Nu een maand verder is het grotendeels klaar. Uiteraard nodigen wij iedereen uit om langs te komen kijken in ons nieuwe kantoorpand. Onder het genot van een kop koffie geven wij je graag een rondleiding door het pand. Repair IT Now is groot in het repareren van telefoons en tablets. Met elk merk smartphone of tablet kan je bij ons terecht om deze te laten repareren door een vakkundige reparateur. Als één van de weinige smartphone en tablet reparatie bedrijven zijn wij gecertificeerd door Thuiswinkelwaarborg.

 

Impressie kantoor Repair IT Now

Hieronder kunnen jullie foto’s zien van de binnen en buitenkant van ons nieuwe kantoor, welke gelegen ligt aan de kubus 131 in het Noord-Oost Kwadrant te Sliedrecht.

Kubus 131 Sliedrecht Repair IT Now

Kantoor Repair IT Now Kubus 131 Sliedrecht

Kantoor Repair IT Now Kubus 131 Sliedrecht 1

Kantoor Repair IT Now Kubus 131 Sliedrecht 3

Kantoor Repair IT Now Kubus 131 Sliedrecht

Kantoor Repair IT Now Kubus 131 Sliedrecht 5

Kubus 131 Sliedrecht

Het nieuwe kantoor is gelegen aan de Kubus 131, want uitstekend bereikbaar is via de snelweg en openbaar vervoer. Wanneer u vanuit Dordrecht of Gorinchem komt kunt u gemakkelijk via de snelweg A15 komen. Neem afslag 25-Sliedrecht-Oost richting Sliedrecht-Oost/Hardinxveld-Giessendam-West. Het bedrijven terrein heet Noord-Oost Kwadrant.

Route

Jouw locatie:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.