, ,

Opvolger Oneplus One laadt op via usb type-C

OnePlus One reparatie

De aanstaande opvolger van de Oneplus One krijgt maakt gebruik van een usb type-C-aansluiting.

Dat onthult Oneplus maandag via Twitter.

Volgens Oneplus wordt de Oneplus Two “het eerste vlaggenschip dat type-C usb gaat gebruiken”. De smartphonemaker wil naar eigen zeggen vooroplopen op dit gebied.

Type-C maakt onder meer snellere dataoverdracht mogelijk. Ook kunnen smartphones sneller worden opgeladen en zijn via de aansluiting andere apparaten op te laden.

Oneplus maakt de komende tijd meer details bekend over zijn nieuwe model, in aanloop naar de volledige onthulling ergens deze zomer.

Het bedrijf kondigde eerder al aan dat de Oneplus Two een Snapdragon 810-processor huist. De eerste telefoon van Oneplus, de Oneplus One, draait op een aangepaste versie van Android, Cyanogenmod of het eigen besturingssysteem van het bedrijf, Oxygen OS.

Oneplus 2 met usb-c-poort op 27 juli onthuld

De opvolger van de goedkope Chinese smartphone Oneplus One wordt op 27 juli onthuld

Dat maakt Oneplus donderdag bekend. De aankondiging is in Nederland om 04.00 ‘s nachts live te volgen.

Oneplus meldt dat de gehele aankondiging in 360 graden te zien zal zijn, waarbij mensen bijvoorbeeld de mogelijkheid hebben om met een kartonnen virtualrealitybril de presentatie te bekijken.

Bron: nu.nl

Oneplus One

De OnePlus One is door de nieuwe Chinese smartphonespeler OnePlus geïntroduceerd. Het toestel, dat grotendeels is vormgegeven door de ex-ceo van het eveneens Chinese Oppo. De OnePlus One is volgens de fabrikant een ‘flagship killer’ en daar is wat ons betreft geen woord van gelogen. De grote smartphone biedt ondanks zijn lage adviesprijs enorm goede specs en een fijne gebruikerservaring.

Over Repair IT Now

Repair IT Now is een smartphone reparatie bedrijf en repareert verschillende merken smartphones. Een aantal merken elke wij repareren zijn: Apple, Samsung, HTC, Nokia, LG, Sony. Staat uw merk smartphone er niet bij? Neem dan contact op met ons. Waarschijnlijk kunnen wij deze ook repareren!

Oneplus One reparatie

Er zijn maar weinig smartphone reparateurs die de smartphone Oneplus One repareren. Repair IT Now is één van de eerste en enkele reparateurs in Nederland. Is de scherm van uw Oneplus One telefoon kapot? Repair IT Now kan de scherm van uw Oneplus One vakkundig repareren tegen vlijmscherpe prijzen!

Oneplus One laten repareren? Klik hier!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.