Refurbished iPhone X bestellen bij Repair IT Now

iPhone X best verkochte smartphone op dit moment

Na de komst van de iPhone X vorig jaar is volgens betrouwbare bronnen dit toptoestel de best verkochte smartphone wereldwijd.
Dit naar aanleiding van de verkoopcijfers van de iPhone X.

Verkoopcijfers van de iPhone X en overige modellen

Er zouden tot nu toe al 50 miljoen stuks verkocht zijn van Apple’s special edition uitvoering, de iPhone X.
In het eerste kwartaal van 2018 werd geen enkel ander toestel zo goed verkocht als de X.
Van de 345 miljoen verkochte smartphones wereldwijd in het eerste kwartaal dit jaar waren er 16 miljoen iPhone X toestellen.
Met dit aantal haalt de iPhone X een marktaandeel van maar 5%. De overige smartphones behalen nog lagere percentages.
Dat de iPhone X zo goed presteert heeft waarschijnlijk te maken met het mooie design, ver ontwikkelde camera en de vele apps. Ook is de beschikbaarheid van de iPhone X in de winkels groot.
Behalve de iPhone X scoren ook de iPhone 8 en 8 Plus goed. Van de iPhone 8 zijn er inmiddels 12,5 miljoen verkocht en van de iPhone 8 Plus 8,3 miljoen.
Deze toestellen staan op nummer 2 en 3 in de lijst. Ook de iPhone 7 doet het nog steeds heel goed. Er zijn 5,6 miljoen verkochte stuks wereldwijd.
Met deze zeer goed verkochte modellen beheerst Apple de top 3 in best verkochte smartphones. Door ook een goed verkoopresultaat van de iPhone 7 produceert Apple 4 van de 6 best verkochte toestellen van de wereld.

iPhone X vernieuwingen en prijzen

Het indrukwekkende X toestel heeft een aantal vernieuwingen ten opzichte van de vorige modellen. Om te beginnen is dit de eerste smartphone met gezichtsherkenning van Apple.
Verder heeft de iPhone X een groot OLED-scherm van 5,8 inch.
De iPhone X is te ontgrendelen met gezichtsherkenning. Voor deze Face-ID wordt een 3D-scanner gebruikt.
Ook is de accuduur van de iPhone X gemiddeld 2 uur langer geworden en kan de X draadloos opgeladen worden.
De camera van de iPhone X is een 12 megapixel-camera met twee lenzen.
In dit toptoestel zit 3 GB Ram en een hexacore processor met 2 snelle en 4 energiezuinige kernen.
Het toestel is gemaakt van glas en metaal en in 2 kleuren verkrijgbaar: zilver en donkergrijs.
De prijs van de iPhone X bedraagt vanaf 1159 in Nederland. Hiervoor heb je de 64GB variant. Kies je voor de 256GB betaal je 1329 euro.

Wereldwijd is de iPhone X de best verkochte telefoon

iPhone X repareren bij Repair IT Now

Wil je snel je iPhone X laten repareren met garantie bij een betrouwbaar bedrijf dan ben je bij Repair IT Now op het juiste adres.
Wij repareren voor de hele regio Drechtsteden, Alblasserwaard , Dordrecht, Rotterdam en Hoeksche Waard.
Wij verrichten alle iPhone reparaties zelf en gebruiken uitsluitend OEM onderdelen, waarop je bij ons 6 maanden garantie krijgt. Wij staan garant voor de kwaliteit voor uw iPhone reparatie.
De reparaties worden uitgevoerd door onze eigen technische dienst, onze reparateurs zijn één voor één specialisten. Op bijna elke iPhone reparatie kan je wachten, de reparatieduur is ongeveer 30 minuten.

iPhone X reparatie aanmelden?

iPhone X refurbished nu te bestellen bij Repair IT Now

Mocht je ook graag het nieuwste toptoestel van Apple willen aanschaffen, maar is de aanschafprijs net te kostbaar, kun je misschien overwegen een refurbished iPhone X aan te schaffen. Buiten dat de aanschafprijs een stuk lager ligt is het ook beter voor het milieu. Het produceren van nieuwe toestellen is namelijk erg schadelijk voor het milieu. Er ontstaat minder restafval omdat het grootste gedeelte van de telefoon wordt hergebruikt. Mocht je kiezen voor een refurbished toestel ben je dus heel duurzaam bezig.

Bij Repair IT Now kunnen wij adviseren met de keuze van een refurbished iPhone X. Ook de iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7 en iPhone 8 kunnen wij refurbished aanbieden.

Interesse in refurbished iPhone(s)?