, ,

Keuzestress: Ga je voor de iPhone 8, iPhone 8 Plus of de iPhone X?

verglijking van de iPhone X vs iPhone 8 plus vs iPhone 8

Moet ik gaan voor de iPhone X, iPhone 8 of iPhone 8 Plus?

Zoals u vast niet ontgaan is heeft Apple onlangs drie nieuwe iPhone-modellen uitgebracht. Het gaat om de iPhone 8, iPhone 8 Plus en de iPhone X. Wat zijn nou precies de verschillen tussen deze toestellen? Welke moet je kopen? Op het moment is de keuze tussen de iPhone toestellen enorm groot. Hieronder een aantal vergelijkingen en verschillen tussen de toestellen.

Glazen achterkant en draadloos opladen

De opvolger van de iPhone 7, de iPhone 8, heeft een aantal verschillen in vergelijking met het vorige model. De iPhone 8 beschikt over een glazen achterkant. Bij de iPhone 7 was deze van aluminium. De iPhone 8 kan door middel van de glazen achterkant draadloos worden opgeladen. Dat wordt mogelijk gemaakt door universele Qi-laders. Hierdoor kan de batterij ook nog een stuk sneller worden opgeladen. Dankzij de nieuwe A11 Bionic-chip zijn de iPhone 8 en 8 Plus krachtiger dan de iPhone 7 en 7 Plus. Ook zijn de camera’s weer een stuk beter geworden.

OLED-scherm

Het grootste en misschien ook wel belangrijkste verschil tussen de iPhone 8 en de iPhone X is het scherm en de behuizing. De iPhone X bevat een OLED-scherm die daardoor een veel mooiere beeldkwaliteit oplevert dan bij de iPhone 8 en iPhone 8 Plus, die een LCD scherm hebben. De iPhone 8 en iPhone 8 Plus hebben een aluminium rand, terwijl deze bij de iPhone X van roestvrij staal is. De iPhone 8 en 8 Plus hebben een wat matte afwerking en de iPhone X is glimmend, het is dus je persoonlijke keuze wat je mooier vindt.

Touch ID / Face ID

De manier van ontgrendelen is ook verschillend tussen de iPhone 8,  8 Plus en de iPhone X. Bij de iPhone 8-serie maak je nog steeds gebruik van Touch ID, bij de iPhone X moet je ontgrendelen met Face ID. Met Touch ID kun je meerdere vingers registreren, met Face ID natuurlijk maar één gezicht. Dit laatste is wel een stukje veiliger dan de Touch ID.

Prijs en levering

Ook niet te vergeten is de prijs natuurlijk. Dat kan een belangrijke factor zijn. De iPhone X wordt het duurste iPhone model van Apple. De prijs van de iPhone 8 is iets goedkoper. De iPhone 8 is te verkrijgen in 64 GB en 256 GB. Voor de 64 GB betaal je 809 euro en de 256 GB variant kost 979 euro. Ook de iPhone 8 Plus is verkrijgbaar in deze 2 varianten. De 64 GB bedraagt 919 euro en de 256 GB 1089 euro. Deze toestellen liggen al sinds eind september in de winkel. De prijs van de iPhone X bedraagt in Nederland vanaf 1159 euro. Hiervoor heb je de 64 GB variant. Ga je voor de iPhone X met 256 GB dan betaal je 1329 euro.Op 27 oktober a.s. begint de pre-order van de iPhone X. Vanaf 3 november ligt deze smartphone in de winkel. Nederland zit samen met België bij de landen waar de iPhone X als eerste uitgeleverd gaat worden. Apple geeft aan dat de productie van de iPhone X in eerste instantie beperkt zal zijn.

Waar kan ik terecht voor een iPhone 8 en iPhone X reparatie?

De smartphone is onmisbaar geworden op zakelijk gebied. Bellen, mailen en internetten, je doet er alles mee, niemand kan meer zonder. Ook met de nieuwe iPhone 8, iPhone 8 Plus en  iPhone X kan je natuurlijk weer bij ons terecht voor uw reparatie. Bij Repair IT Now heeft u één aanspreekpunt voor alle telefoon en tablet reparaties. Wij verrichten smartphone reparaties en tablet reparaties voor bedrijven, particulieren, gemeentes, zorginstellingen etc.

Direct je iPhone 8 of iPhone X reparatie aanmelden?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.