Nieuwe functies en verbeteringen iOS 10.3

Je kent het wel, je krijgt een nieuwe update van iOS op je iPhone en je laat hem meteen updaten zonder er bij stil te staan wat er nou eigenlijk voor nieuwe functies of verbeteringen er eigenlijk in deze update zitten. Speciaal voor jullie hebben wij deze veranderingen op een rijtje gezet.

Ten eerste is het belangrijk om te weten welke iPhones of iPads deze iOS update allemaal ondersteunen.
-iPhone 5 en nieuwer
-iPad 4e generatie en nieuwer
-iPad mini 2 en nieuwer
iPad Pro
-iPod touch 6e generatie

De vernieuwingen van iOS 10.3

1. Zoek mijn Earpods

Naast de functie ‘’Zoek mijn iPhone’’ heeft iOS met deze update het ook mogelijk gemaakt om je Earpods terug te kunnen vinden. Wanneer je één of beide Earpods kwijt bent geraakt, kan je via een app de locatie van je Earpods weer terugvinden. Daarnaast is het ook mogelijk om je Earpods een geluidje te laten maken, zodat als je in de buurt bent en ze verstopt zijn, je ze kan horen.

2. Overzichtelijk Apple ID-account

Bij de nieuwe update is je Apple ID-account overzichtelijker bij instellingen te vinden. Je Apple ID, iCloud, iTunes en App Store en Delen met gezin kun je hier onder anderen vinden. Bij de instellingen van je iPhone kun je voortaan je Apple account vinden met een foto en je gekoppelde apparaten. Alle basisinformatie van deze apparaten en je eigen account kun je hier vinden. Deze functie was voorheen te vinden onder de iCloud en nu is er een apart kopje voor gemaakt bij de instellingen.

3. iCloud opslag per onderdeel gerangschikt

Een andere nieuwe functie van iOS 10.3 is dat je nu veel beter je opslagverbruik kan zien. Apple heeft namelijk een balk ontworpen waar je per per onderdeel op kleur kan zien hoeveel opslag je verbruikt hebt. Al je foto’s, reservekopieën, documenten en e-mail staan vanaf nu dus apart bij je iCloud opslag.

4. Veranderingen aanbrengen bij muziek

Ook de muziek-app van Apple heeft wat verbeteringen gekregen. Zo is het lettertype kleiner geworden en de fotogrootte aangepast. Voor de update waren de foto’s van de nummers

iOS update laten uitvoeren door Repair IT Now

Heb je liever dat je de nieuwe update laat uitvoeren door een professional? Laat je iPhone of iPad dan updaten door een expert van Repair IT Now. Voor de update stellen wij eerst je belangrijke gegevens van je apparaat veilig en maken hier een backup van. Na de backup wordt je iPhone/iPad voorzien van de nieuwste iOS versie. De prijs voor het updates naar de nieuwste iOS versie is per apparaat 55euro incl. btw

iOS update laten uitvoeren door Repair IT Now?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.