Huawei Mate 20 Pro reparatie door Repair IT Now

Huawei Mate 20 Pro reparatie nodig? Repair IT Now is de Huawei reparatie specialist van de regio!

Op zoek naar een smartphone die alles kan en jouw zakelijk leven ondersteunt? Dan is de Huawei Mate 20 Pro met modelnummer LYA-L29 een perfecte keuze!
Het 6,38-inch QHD-OLED randloze scherm, met ingebouwde vingerafdrukscanner, geeft kleurrijk en levendig beeld. Met zijn 24 MP voorcamera maak je niet enkel goede foto’s, maar is de gezichtsscanner waarmee het toestel ontgrendeld kan worden het meest veilig.
De drie camera’s aan de achterzijde zijn geweldig goed en komen met verschillende functies, zodat jouw foto’s professioneel ogen.

Ondanks de Huawei Mate 20 Pro een uitstekende accu heeft kan het voorkomen dat deze na loop van tijd sneller leeg raakt. Omdat er niks vervelender is dan een dode accu, raadt Repair IT Now aan om een accu met kuren zo snel mogelijk te laten repareren. Beschadigde onderdelen na een val of stoot kunnen wij snel voor jou vervangen.

Huawei Mate 20 Pro LYA-L29 reparatie door Repair IT Now

Kom langs bij de Huawei specialist van Zuid Holland

Heb jij een Huawei met schade en wil jij deze zo snel mogelijk laten repareren bij een reparatiebedrijf met specialistische reparateurs? Kom dan langs bij Repair IT Now!
Ons repair centre is gevestigd langs de A15 snelweg, tegenover Station Sliedrecht. Dit is perfect bereikbaar voor omliggende steden en dorpen zoals: Dordrecht, Papendrecht, Barendrecht, Zwijndrecht, Hardinxveld, Gorinchem, Breda en Rotterdam.

Wil jij een afspraak inplannen? Dat kan via onze online service, maar ook telefonisch via 0184-745905. Een collega zal jou adviseren wat er mogelijk gerepareerd moet worden en hoelang dit zal duren. Samen kijken we wanneer het voor jou uitkomt om langs te komen!

Huawei Mate 20 Pro reparatie nodig?

Kan ik mijn reparatie ook opsturen?

Ja zeker! Deze optie bieden wij sinds een tijd aan voor iedereen die minder mobiel is, verder weg woont, weinig tijd heeft of simpelweg niet langs kan komen, maar wel een reparatie nodig heeft.
Wil jij jouw Huawei opsturen? Pak jouw toestel met bubbeltjesfolie in en verstuur deze via verzekerd pakket post met PostNL naar ons toe. Aan de hand van een track en trace code kun jij jouw Huawei tot aan onze deur blijven volgen. Vergeet van te voren niet jouw Huawei reparatie bij ons aan te melden!
De ervaren reparateurs van Repair IT Now herstellen jouw Huawei graag.

Heb je vragen over het opsturen van jouw Huawei? Bereik onze klantenservice voor meer informatie.

Huawei Mate 20 Pro opsturen voor reparatie?

Alle Huawei Mate 20 Pro reparaties

Huawei Mate 20 Pro reparatieprijzen

Huawei Mate 20 Pro scherm (touchscreen + LCD) reparatie: op aanvraag

Huawei Mate 20 Pro behuizing vervangen: op aanvraag

Huawei Mate 20 Pro accu vervangen: op aanvraag

Huawei Mate 20 Pro laadpunt/ microfoon reparatie: op aanvraag

Huawei Mate 20 Pro front camera reparatie: op aanvraag

Huawei Mate 20 Pro achter camera reparatie: op aanvraag

Huawei Mate 20 Pro WIFI reparatie: op aanvraag

Huawei Mate 20 Pro luidspreker reparatie: op aanvraag

Huawei Mate 20 Pro oor speaker reparatie: op aanvraag

Huawei Mate 20 Pro algemeen onderzoek: €29,-

Huawei Mate 20 Pro chemisch reinigen: €29,-

Huawei Mate 20 Pro software herstel / update: €55,-

Huawei Mate 20 Pro gegevens overzetten: €55,-

Huawei Mate 20 Pro reparatie nodig, maar weet je niet wat er mis is? Onze klantenservice staat zes dagen in de week klaar om jou te helpen. Bij de Huawei Mate 20 Pro zijn er een aantal reparaties waar meerdere onderdelen vervangen moeten worden. Neem van te voren contact op zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen adviseren.

Gerelateerde Huawei modellen

Heb jij een gerelateerd model wat toe is aan een reparatie?

Huawei P20 Lite

Huawei P20

Overige Huawei’s