Snelle Huawei P30 reparatie bij Repair IT Now

Huawei P30 reparatie aanmelden?

Een geweldig toestel blijft toch wel de Huawei P30 met modelnummer ELE-L29. Op verschillende vlakken biedt deze telefoon uitstekende kwaliteit. Wat het meest bij blijft is zijn snelle hardware en de drie camera’s aan de achterzijde. Deze beschikken over optische zoom en een groothoeklens, waardoor je high pixel foto’s kan maken met hybride zoom zonder dat de kwaliteit er aan lijdt. Met zijn fijne vingerafdrukscanner in volledig vullende 6,1-inch Oled scherm is dit kortom een ideaal Huawei toestel.

Nu kan het gebeuren dat jouw telefoon na een val of stoot schade oploopt. Misschien is scherm van jouw Huawei P30 kapot, zit er een deuk in je behuizing of is er zelfs sprake van waterschade. Dit is natuurlijk erg vervelend en moet zo snel mogelijk goed gefixt worden.
Het team van Repair IT Now is gespecialiseerd in het uitvoeren van Huawei reparaties. Wij voeren Huawei P30 reparaties snel uit. 80% van de reparatie gevallen kunnen wij binnen 30 minuten verhelpen, zodat jij weer gauw verder kan met je dag.

Huawei P30 ELE-L29 reparatie door Repair IT Now

Waar is Repair IT Now gevestigd?

Net voorbij de A15, tegenover Station Sliedrecht is onze mooie winkel en repair centre te vinden. Dit is ideaal te bereiken vanuit Hardinxveld. Dordrecht, Zwijndrecht, Barendrecht, Papendrecht, Gorinchem, Rotterdam en Breda.

Is jouw Huawei P30 gevallen? Is jouw batterij kapot? Of is er iets anders mee aan de hand? Repair IT Now maakt jouw Huawei P30 vakkundig en snel tegen een goede prijs. Onze deuren zijn zes dagen in de week open, zodat je met spoed langs kan komen. Wil je liever van te voren een afspraak maken? Dan kan dit telefonisch tijdens werkdagen op 0184-745905 of via onderstaande knop. Wij zorgen ervoor dat de koffie en thee klaar staan. Tot snel!

Schade aan jouw Huawei P30?

Kun je niet langskomen? Dan mag opsturen ook!

Voor onze klanten die minder mobiel zijn of een druk schema hebben en weinig tijd kunnen vrijmaken om langs te komen, biedt Repair IT Now de optie aan om het kapotte toestel via een pakket te ontvangen. Zo kun jij doorgaan in jouw ritme en zorgen wij ervoor dat je Huawei toestel binnen korte tijd weer naar behoren functioneert.

Wat moet je doen wil je hier gebruik van maken? Simpel: meld je reparatie aan via onderstaande knop, zodat wij jouw toestel kunnen opwachten. Pak je Huawei met bubbeltjesfolie in en verzeker het naar waarde voordat je het pakket via PostNL verstuurt. Aan de hand van een track and trace code kun jij het pakket volgen. Bij aankomst nemen onze reparateurs contact met je op en gaan zij gauw aan de slag.

Voor vragen rondom het opsturen van een toestel voor reparatie kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Huawei P30 opsturen voor reparatie?

Alle Huawei P30 reparaties

Huawei P30 reparatieprijzen

Huawei P30 scherm (touchscreen + LCD + frame) reparatie: op aanvraag.
Huawei P30 achterkant opnieuw plakken: op aanvraag.
Huawei P30 behuizing of achterkant vervangen: op aanvraag.
Huawei P30 accu vervangen: op aanvraag.
Huawei P30 laadpunt reparatie: op aanvraag.
Huawei P30 front camera reparatie: op aanvraag.
Huawei P30 achter camera reparatie: op aanvraag.
Huawei P30 Wifi reparatie: op aanvraag.
Huawei P30 luidspreker reparatie: op aanvraag.
Huawei P30 oorspeaker reparatie: op aanvraag.
Huawei P30 algemeen onderzoek: € 29
Huawei P30 chemisch reinigen: € 29
Huawei P30 software herstel/ update: € 55
Huawei P30 gegevens overzetten: € 55

Ben jij benieuwd naar het verloop van een reparatie of heb je nog vragen? De behulpzame klantenservice van Repair IT Now staat jou graag te woord.

Bij de Huawei P30 zijn er een aantal reparaties waar meerdere onderdelen vervangen moeten worden. Neem daarom van te voren contact op met onze klantenservice zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen adviseren.

Gerelateerde Huawei modellen

Wanneer je een andere Huawei hebt en deze wilt laten repareren:

Huawei P30 Pro

Huawei P30 Lite

Overige Huawei modellen