iPhone 5 en iPhone 4s worden sneller met iOS 9.2.1

iOS 9.2.1 maakt iPhone 5 en iPhone 4s sneller

Een aantal dagen terug is een nieuwe update van Apple iOS uitgerold. Op youtube zijn al diverse snelheidstesten te zien. Op het kanaal van iApplebytes zijn uitgebreide video’s te zien dat de nieuwste versie van Apple’s mobiele besturingssysteem vooral een uitkomst blijkt te zijn voor de oudste iPhones die iOS 9.2.1 kunnen draaien. De nieuwe versie blijkt zelfs sneller dan iOS 8.4.1.

iPhone 4s sneller met iOS 9.2.1

Op de onderstaande youtubefilmpje is een vergelijking te zien van iApplebytes waar ze een test uitvoeren met een iPhone 4s met iOS 8.4.1 erop en een iPhone 4s met iOS 9.2.1 erop. Belangrijk om hierbij te onthouden is dat we de tests in de video’s zelf niet uitgevoerd hebben, en dus zullen moeten vertrouwen op de betrouwbaarheid van iAppleBytes.

iPhone 5 sneller met iOS 9.2.1

De youtuber heeft dezelfde test met twee iPhone 5 toestellen uitgevoerd. Op de ene iPhone 5 stond iOS 8.4.1 en op de andere iPhone 5 de nieuwste iOS 9.2.1 versie.

Zoals je in bovenstaande video kunt zien heeft de iPhone met iOS 9.2.1 wel even een paar minuten nodig om op gang te komen, maar langzaam maar zeker zie je hoe iOS 8.4.1 ingehaald wordt. De opstartsnelheid is pas sneller vanaf de iPhone 5s. In de wandel gangen hoor je vaak dat Apple bewust trager maakt met updates, in de hoop dat klanten daardoor sneller overstappen op een nieuwere iPhone.

Overstappen naar iOS 9.2.1 of niet?

Als je de video’s van iAppleBytes bekijkt, lijkt het dus verstandig om over te stappen naar iOS 9.2.1, zelfs als je oudere toestellen gebruikt. Wil je meer weten over de nieuwste iOS-update? Lees dan meer in het volgende artikel waar wij meer op in gaan op iOS 9.2.1: iOS 9.2.1 nu beschikbaar voor iPhone, iPad en iPod touch

bron: iculture.nl

iPhone 4s reparatie

Heb jij een iPhone 4s en is hiervan het scherm kapot? Bij Repair IT Now ben je op het juist adres voor je iPhone 4s reparatie. Binnen een half uur kunnen wij je scherm van je iPhone 4s vervangen.! De meest voorkomende problemen bij een iPhone 4s zijn dat de accu na een nieuwe iOS update sneller leeg gaat of dat je iPhone 4s door het intensieve gebruik na een tijdje niet meer oplaad. Dit komt vaak door slijtage van het oplaadpunt. Maak via onze website een afspraak online en op de meeste reparaties van je iPhone 4s kan je wachten onder het genot van een verse kop bonen koffie.

Is je iPhone 4s in aanraking gekomen met water of een andere vloeistof? Ook met een iPhone 4s met waterschade kunt u bij ons terecht. Wij kunnen bij Repair IT Now 7 van de 10 toestellen met waterschade weer werkend krijgen!

iPhone 5 reparatie

De iPhone 5 is na de iPhone 4s uitgebracht. Het uiterlijk van de iPhone 5 is sterk veranderd ten opzichte van de iPhone 4s. De iPhone 5 is een mooi en robuuste telefoon met aluminium behuizing, ondanks de aluminium behuizing komt het helaas voor dat je iPhone 5 weleens stuk gaat. Het scherm van je iPhone 5 is de meest komende reparatie die wij uitvoeren voor dit toestel. Laat je iPhone 5 scherm repareren bij Repair IT Now en binnen een half uur is je kapotte scherm vervangen door een nieuw scherm! Ook voor andere reparaties voor je iPhone 5 zoals je oplaadpunt, vervangen van een batterij en overige reparaties bent u bij Repair IT Now aan het juist adres!

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Volgens verschillende bronnen maak iOS 9.2.1 oudere toestellen sneller. Dit kan je lezen op onze andere blog: iPhone 5 en iPhone 4s worden sneller met iOS 9.2.1 […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.