Samsung komt met de nieuwe Samsung Galaxy S9

Samsung komt met Samsung Galaxy S9

Eind februari presenteert Samsung tijdens het Mobile World Congress de nieuwe Galaxy S9 en S9 Plus.

Het ontwerp

Wat betreft het design verschilt het toestel niet veel van zijn voorganger de Samsung Galaxy S8.
De basis blijft gelijk met wat kleine verbeteringen. De nieuwe S9 heeft een groot scherm, deze buigt mee in de schermranden. Alleen de boven- en onderkant heeft dunne randen. Beiden toestellen hebben een vrijwel randloos ontwerp. Ook hebben zij de Bixby-knop aan de zijkant. Deze knop is om spraakassistent Bixby op te roepen.

Het scherm van Samsung Galaxy S9

De nieuwe Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 plus zouden volgens betrouwbare bronnen een Super Amoled-scherm krijgen. De S9 krijgt een 5,8 inch scherm en de S9 plus een 6,2 inch scherm. Dit zijn dezelfde maten als de voorganger de S8 en S8 plus.

Gezichtsherkenning is verbeterd

Naast de vingerafdrukscanner en de pincode is de gezichtsscanner een extra beveiligingsmaatregel voor de smartphone. De gezichtsscanner gaat niet de vingerafdrukscanner helemaal vervangen aldus Samsung.
Dit heeft Apple wel gedaan bij de iPhone X.

Werkgeheugen

De Samsung Galaxy S9 krijgt mogelijk 4 GB aan geheugen en 64 GB aan opslag. Bij de Galaxy S9 plus zal het geheugen 6 GB worden en aan opslag 128 GB. Verder zouden de smartphones een functie krijgen om video’s in super slow motion op te kunnen nemen. Dit houdt in dat de video’s worden opgenomen met een resolutie van 720p op 480 beelden per seconden.

Camera’s

Zowel de Galaxy S9 als de S9 plus krijgen een 12 megapixel-camera aan de achterkant. De S9 plus krijgt op de achterzijde een tweede camera van 12 megapixels. De volgorde van de vingerafdrukscanner en de camera’s veranderen ook. De vingerafdrukscanner zat eerst naast de camera, maar gaat nu onderaan komen. Verder zouden er 8 megapixel-camera’s aan de voorkant komen en onderaan stereo speakers aan het toestel.

Releasedatum en prijs

Op 25 februari worden volgens geruchten de nieuwe toestellen van Samsung de S9 en de S9 Plus onthuld. De verkoop van deze smartphones staan gepland op 16 maart. Op 1 maart is het toestel waarschijnlijk al wel te bestellen. Wat de adviesprijs gaat worden is nog niet bekend.

Samsung reparatie bij Repair IT Now

De Samsung Galaxy S9 en de S9 Plus zijn nog niet op de markt, maar is uw huidige Samsung telefoon of tablet kapot? Wij repareren een breed scala aan Samsung telefoons en tablets! Uw toestel is in goede handen bij Repair IT Now.Repair IT Now biedt snelle reparaties van goede kwaliteit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.