,

Waar kan je in Nederland je iPhone 11 en iPhone 11 pro laten repareren?

Yes!! De iPhone 11 en iPhone pro schermen zijn bij ons op voorraad

iPhone 11 of iPhone 11 pro reparatie direct aanmelden?

De onthulling van de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro was op 10 september 2019. Op 13 september kon iedereen een pre-order plaatsen om de allernieuwste toestellen van Apple te bemachtigen. Een aantal gelukkige zijn momenteel al in het bezit van de iPhone 11 Pro, de andere helft wacht nog op de levering. 
Bij Repair IT Now hebben wij de afgelopen maand niet stil gezeten, we hebben bij onze leverancier de nieuwe iPhone 11 schermen getest en gesourced. Een maand na de officiële releasedatum (20 september) hebben wij de schermen bij ons binnen gekregen. De eerste levering blijft altijd spannend voor de reparateurs omdat zij erg benieuwd zijn naar wat er hardwarematig is veranderd aan de schermen. 

Hoe ziet een iPhone 11 scherm eruit?

Als eerste indruk lijkt de buitenkant van het scherm van de iPhone 11 veel op een scherm van de iPhone XR. Het scherm zit aangesloten op het moederbord door middel van drie kabels. De eerste kabel is van de front camera en de twee andere kabels zijn voor het aansluiten van het scherm zelf. De ene kabel is dus voor het beeld en de andere dient voor het touch. Hieronder hebben wij een foto van de binnenkant van een iPhone 11 scherm toegevoegd. 

Iphone 11 scherm vervangen bij Repair IT Now klaar terwijl je wacht

Wat is het verschil tussen een iPhone 11 en een iPhone 11 Pro scherm?

Het grootste verschil tussen een iPhone 11 en iPhone 11 Pro scherm is het LCD scherm. Een iPhone 11 Pro heeft een gloednieuw OLED scherm. Zo’n scherm is veel scherper, helderder en ideaal voor HDR films. Maar net als bij de iPhone XR (Waarvan het scherm van LCD is) heeft dit scherm zich ook al bewezen en een prima kwaliteit, ondanks dat er verschil zit in de resolutie van de schermen. De belangrijkste reden om één van de toestellen te kiezen is het formaat. Wil je niet een al te grote iPhone dan kom je al snel uit bij de iPhone 11 Pro. Hieronder zie je een foto van de verschillende formaten van de nieuwe iPhones.

Scherm iPhone 11 en iPhone 11 pro

Hoelang duurt het om mijn iPhone 11 scherm te vervangen bij Repair IT Now?

Bij Repair IT Now duurt het vervangen van een iPhone 11 of iPhone 11 Pro scherm ongeveer 30 minuten. Wij adviseren om vooraf om een afspraak te maken, dan kunnen wij samen een tijdstip en datum inplannen zodat je kan langskomen voor een iPhone 11 scherm reparatie. Ons kantoor zit gevestigd in Sliedrecht (tussen Dordrecht en Gorinchem, langs de A15 snelweg). Als je vanaf Rotterdam komt met de auto bent u ongeveer 25 minuten onderweg. Mocht je met de trein of bus komen? Dan kunt je het beste station Sliedrecht aanhouden (wij zitten recht tegenover het station op 50 m loopafstand).

iPhone 11 of iPhone 11 pro liever opsturen voor reparatie?

Heb ik garantie op mijn iPhone 11 reparatie?

Helaas vervalt wel de fabrieksgarantie omdat je deze door een derden heb laten opmaken. Echter geven wij zes maanden garantie op het onderdeel wat wij hebben vervangen en kunt u natuurlijk altijd terug komen met uw apparaat binnen de garantietijd. 

Waarom zou ik mijn iPhone 11 scherm bij Repair IT Now laten repareren?

Om je een beter beeld te geven van de voordelen van een reparatie bij Repair IT Now lichten wij hieronder even kort toe wat de verschillen zijn tussen een reparatie bij de fabrikant of bij ons.

Reparatie bij fabrikant

Je kan er voor kiezen om je iPhone 11 te laten repareren bij de fabrikant zelf. Echter horen wij van onze klanten dat de reparatieduur daar te lang is. Je moet denken aan 3-4 weken. Ook wordt de data er bij de fabrikant afgehaald, uw toestel komt in fabrieksinstellingen terug. Het is natuurlijk heel vervelend als je al je gegevens kwijt bent na een reparatie (of je moet een back-up gemaakt hebben in iCloud 🙂 )

Reparatie bij Repair IT Now

Bij Repair IT Now is de reparatieduur veel korter, dit is ook één van de redenen waarom veel klanten voor ons kiezen. Ook kun je bij ons meekijken met verschillende reparaties. Vaak is het zelfs zo dat je op een reparatie kunt wachten onder het genot van een kop koffie, gemiddeld duurt een scherm of accu reparatie van een telefoon namelijk maar 30 minuten.

iPhone 11 of iPhone 11 pro reparatie direct aanmelden?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.