, , , ,

Gaan de iPhone X2 en iPhone X Plus een dualsim krijgen?

Gaan de iPhone X2 en iPhone X Plus een dualsim krijgen?

De onthulling van de iPhone X2 en iPhone X Plus komt steeds dichterbij en dat betekent dat er steeds meer geruchten in de rondte gaan over welke nieuwe features de iPhones zullen krijgen. Volgens de geruchten van de analist Ming-chi Kuo gaan de nieuwe iPhones in 2018 een dual sim krijgen. De tweede simkaart zal in de instellingen te activeren zijn als virtuele sim en wordt veel gebruikt voor internationale data-abonnementen.

De nieuwe simkaart zal hoogstwaarschijnlijk een Apple SIM worden, die we onder andere kennen van de iPad Pro-modellen. Met deze Apple SIM is het mogelijk om snel tussen providers te schakelen. Bij de nieuwe iPad Pro is de kaart in het toestel geïntegreerd en dus is de verwachting dat dat bij de nieuwe iPhones ook het geval zal zijn.

Welke nieuwe iPhone modellen wel en niet over een dual sim zullen beschikken, is nog niet zeker. Volgens de geruchten zullen de iPhone X2 en de iPhone X Plus wel een dual sim krijgen, maar de tweede generatie van de iPhone X niet.

Het antwoord op de vraag waarom Apple een dual sim zou plaatsen in de nieuwe iPhones is dat dit de telefoon geschikter maakt voor zakenmensen die veel op reis zijn. De Apple Sim werkt met geselecteerde providers uit 180 verschillende landen. Een ander voordeel is dat zakenmensen werk en privé gescheiden kunnen houden, omdat je twee telefoonnummers hebt.

Repair IT Now en iPhone X, iPhone X Plus en iPhone X2

De drie nieuwe iPhones worden verwacht in september en Repair IT Now zal vanaf dat moment de iPhones repareren. Wij nemen de schermen vaak meteen al op voorraad, omdat de eerste schermreparaties meestal binnen een maand al uitgevoerd worden.

iPhone reparatie direct aanmelden?

Wanneer de aanschaf van een nieuwe iPhone te duur is, maar je wel graag een van de nieuwste modellen wilt hebben, kun je altijd overwegen bij ons een refurbished iPhone aan te schaffen. Bij deze iPhones zijn de onderdelen zo goed als nieuw en kunnen kleine gebruikssporen bevatten. Het voordeel hiervan is dat je iPhone er op het eerste oog er zo goed als nieuw uitziet, de onderdelen getest zijn en je er een jaar garantie op krijgt. Dit allemaal voor een stuk lagere prijs dan het standaard aanschafbedrag.

Interesse in refurbished iPhone(s)?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.