, ,

Nieuwe iPhone 8 design gaat terug in de tijd

iPhone 8 of iPhone X concept via conceptsiPhone

Apple grijpt terug naar originele iPhone van 10 jaar geleden

Het nieuwe design van de toekomstige iPhone 8 gaat qua uiterlijk weer wat weg hebben van de originele iPhone.
Aangezien de iPhone dit jaar 10 jaar bestaat wil Apple met de nieuwe iPhone 8 deels teruggaan naar de allereerste iPhone. Zo zou de behuizing van de nieuwe iPhone 8 een stuk ronder worden. De rondingen gaan ook verder doorlopen dan bij de iPhone 7 nu het geval is.
Er wordt gebruik gemaakt van 3D glas en dit zorgt voor veel meer rondingen aan de boven- en onderkant en zijkanten.
Apple wil door deze details uit het verleden toe te passen, deze nieuwe smartphone als een bijzondere verjaardagseditie gaan presenteren.
Het model wordt wel veel dunner dan de originele iPhone was.

Glazen behuizing en OLED-scherm

De iPhone 8 krijgt geen aluminium achterkant zoals 10 jaar geleden het geval was, maar een nieuwe glazen, gekromde behuizing. Dit is nodig om het toestel draadloos te kunnen opladen.
Hierdoor kan je het toestel in een dock plaatsen en heb je geen kabels meer nodig om op te laden.
Het toestel krijgt ook een flexibel OLED-scherm. Het formaat van het OLED-scherm wordt een stuk groter, namelijk een schermformaat van 5,8 inch waarvan 5,2 inch gebruikt kan worden.

Concept ontwerp door designer Gabor Balogh's van de iPhone X

Homeknop vervangen door functiepaneel

Voor de iPhone 8 kiest Apple voor een functiepaneel in plaats van de homeknop.
Het functiepaneel is een langwerpig aanraakgevoelig deel met statische systeemknoppen.
Wat er precies allemaal met dit functiepaneel mogelijk is, is nog niet bekend.
De vingerafdrukscanner zou niet verdwijnen, deze zal achter het scherm komen. Over eventuele gezichtsherkenning is ook al gesproken, maar dit is ook nog niet bevestigd.

3D-camera en gezichtsherkenning

Naar verwachting krijgt de camera van de iPhone 8 meerdere verbeteringen. Er is al gesproken dat de smartphone een 3D-camera krijgt. Hierdoor zijn er verschillende extra mogelijkheden zoals de gezichtsherkenning. Ook zou Apple bezig zijn met de irisscanner als extra beveiliging, naast de touch ID.

Prijs van de iPhone 8 en naam van deze speciale editie

Door al deze verbeteringen en nieuwe functies zal deze nieuwe iPhone een stuk duurder worden dan de huidige iPhones. Men spreekt nu al dat deze smartphone de duurste iPhone ooit gaat worden. Men moet denken dat het goedkoopste model minstens $ 1000 (rond de 930 euro) gaat kosten. Zijn deze nieuwe functies niets voor jou of is de iPhone 8 veel te duur? In het najaar ligt er eventueel een alternatief in de winkel, namelijk de iPhone 7s en de iPhone 7s Plus. De iPhone 7s  is gebaseerd op de huidige iPhone 7 maar met wat nieuwe functies.
Er wordt gesproken over de iPhone 8, maar via betrouwbare bronnen is ook al vernomen dat Apple door het jubileum van het 10 jarig bestaan van de iPhone een speciale naam zou willen geven aan deze nieuwe iPhone. Apple wil de exclusiviteit van de nieuwe smartphone onder de aandacht brengen. Gekozen zou zijn voor iPhone Edition, maar dit zullen wij nog even moeten afwachten.

iPhone problemen en reparatie

Op zoek naar één aanspreekpunt voor iPhone reparaties? Of heb je problemen met je iPhone? Repair IT Now is het juiste adres voor MKB en grootzakelijke bedrijven, IT-bedrijven en IT leveranciers, particulieren, tussenpersonen en verzekeraars, scholen, gemeentes en overige overheidsinstellingen. Klanten woonachtig in de regio Rotterdam tot en met Tiel/Breda weten ons al te vinden. Naast een iPhone repareren wij ook iPads, Macbooks, iMacs en overige merken telefoons en tablets.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.