Samsung Galaxy Xcover 4 wordt vanaf april in Nederland verwacht

Samsung Xcover 4 G390 kopen en reparatie bij Repair IT Now

Water- en stofdicht en onverwoestbare behuizing

Samsung heeft een opvolger aangekondigd voor de Xcover 3 uit 2015, namelijk de Xcover 4 (model nummer: G390). De smartphone krijgt een robuust uiterlijk en is water- en stofdicht.
Deze smartphone is zeer geschikt voor bouwvakkers, mensen die veel sporten of mensen die een actieve levensstijl hebben. De behuizing van deze nieuwe Xcover 4 is zeer sterk, men spreekt zelfs over onverwoestbaar. De Xcover 4 voldoet aan de MIL-STD 810G-standaard. Dit is een certificering voor val- en stootbestendigheid. Een val van anderhalve meter hoogte zou geen probleem mogen zijn. Een gebarsten scherm gebeurt dus niet zomaar meer.
Verder is de smartphone IP67-gecertificeerd, dat wil zeggen dat je het toestel maximaal een half uur kunt gebruiken in water tot anderhalve meter diepte.

Zelf verwisselbare accu

Nog een bijkomstig voordeel van dit toestel is dat je zelf makkelijk de accu kunt verwisselen.
De accucapaciteit is echter niet zo groot namelijk 2800 mAh, maar als je zelf zorgt voor een extra accu kun je deze desgewenst zelf omwisselen. De doelgroep van deze nieuwe Xcover verwacht namelijk een wat langer gebruik van de accu. Ter vergelijking een iPhone 6s heeft een accucapaciteit van 1715 mAh, dus is zeer acceptabel.

Groter scherm en 13 megapixel-camera

De Xcover 4 krijgt een 5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels.
Deze smartphone is voorzien van een 5 megapixel-camera voorop en een 13 megapixel-camera achterop. Verder heeft dit toestel 2GB werkgeheugen, heeft 16GB opslagruimte wat uit te breiden is met een geheugenkaart en loopt op Android 7.0 Nougat.
Samsung Galaxy Xcover 4 scherm reparatie door Repair IT Now

Prijs en releasedatum Nederland

De nieuwe Xcover 4 gaat 249 euro kosten en Samsung Benelux heeft bevestigd dat deze vanaf april in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Bedrijven kunnen dit toestel in grote aantallen bestellen bij Repair IT Now. Het voordeel hiervan is dat een bedrijf één aanspreekpunt heeft voor alle mobiele apparaten.

Offerte opvragen voor meerdere Samsung Xcover 4 toestellen?

Samsung Galaxy Xcover 4 reparatie door Repair IT Now

Zoals u van ons gewend bent zorgt Repair IT Now dat wij de meeste onderdelen van de nieuwe Samsung Galaxy Xcover 4 op voorraad hebben.
De meest voorkomende reparaties die wij dagelijks uitvoeren zijn het vervangen van schermen, batterij- of laadpunten vervangen en waterschade reparaties. Indien u van tevoren belt en een afspraak maakt kunt u op de meeste reparaties wachten, zodat u niet lang onbereikbaar hoeft te zijn.

Samsung Xcover reparatie direct aanmelden? Samsung scherm vervangen?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.