Samsung S10 reparatie door Repair IT Now

Samsung S10 reparatie? Repair IT Now is de Samsung reparatie specialist van Nederland

Heb jij je nieuwe Samsung S10 laten vallen en is het scherm nu kapot? Is je accu snel aan het leeglopen? Bij Repair IT Now kun je je toestel bijna altijd dezelfde dag nog laten repareren. Het bedrijf heeft namelijk als een van de weinige reparatie bedrijven de onderdelen van de nieuwste smartphones op voorraad. Hierdoor kunnen wij je Samsung S10 meteen repareren! Onder het genot van een kop koffie of thee kun je zelfs met de reparateurs meekijken hoe zij jouw toestel repareren. Vul snel het reparatieformulier in om je Samsung S10 te laten repareren.

Repair IT Now zit gevestigd bij het station van Sliedrecht op het tegenoverliggende bedrijventerrein. Te voet is het bedrijf makkelijk te bereiken (3 minuten). Verder is ons bedrijf met de auto makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A15 (tussen Rotterdam en Gorinchem). Je kunt ons bedrijf binnen no-time bereiken vanuit Dordrecht, Papendrecht, Hardinxveld, Zwijndrecht, Rotterdam, Barendrecht, Breda, Tiel, Hendrik-Ido-Ambacht.

Samsung Galaxy S10 G973F reparatie door Repair IT Now.

Goedkoop Samsung S10 scherm vervangen

Zit er een barst in je nieuwe Samsung S10 en wil je dat dit zo snel mogelijk gerepareerd wordt?
De reparateurs van Repair IT Now kunnen jouw scherm snel en vakkundig weer vervangen. Bijna elke dag worden er bij ons meerdere Samsung schermen gerepareerd. Over het algemeen kunt er gewacht worden op een Samsung S10 reparatie. Ook voor alle andere defecten aan je Samsung S10 kun je terecht bij Repair IT Now. Voor elk probleem kan er contact opgenomen worden over de mogelijkheden van een reparatie.

Direct jouw Samsung S10 reparatie aanmelden?

Samsung S10 Clearplex screenprotector

Heb je een Samsung S10 en wil je deze voorzien van de beste screenprotector. Wij snijden je screenprotector op maat. Hierdoor blijft de folie ook beter op je Samsung S10 scherm zitten bij de gebogen randen.

Samsung S10 opsturen voor reparatie

Kom je niet uit de buurt? Heb je even geen tijd om je toestel langs te brengen? Niet getreurd!
Bij Repair IT Now is het mogelijk om je Samsung S10 op te sturen. Onze reparateurs zorgen ervoor dat jouw smartphone weer helemaal in orde wordt gemaakt en verzekerd wordt teruggestuurd. Wij raden aan om je telefoon goed in te pakken (in bubbeltjesfolie) en hem verzekerd op te sturen om er zeker van te zijn dat je telefoon onderweg niet nog meer defecten oploopt. Voor vragen over het het opsturen van je Samsung kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Samsung S10 opsturen voor reparatie?

Alle Samsung S10 reparaties bij een Samsung reparatiespecialist

Samsung S10 reparatieprijzen

Samsung S10 scherm (touchscreen + LCD+ frame) reparatie: 289 euro

Samsung S10 achterkant opnieuw plakken: 15 euro

Samsung S10 achterkant vervangen: 89 euro

Samsung S10 accu vervangen: op aanvraag

Samsung S10 laadpunt/ microfoon reparatie:op aanvraag

Samsung S10 front camera reparatie: op aanvraag

Samsung S10 achter camera reparatie: op aanvraag

Samsung S10 WIFI reparatie: op aanvraag

Samsung S10 luidspreker reparatie: op aanvraag

Samsung S10 oor speaker reparatie: op aanvraag

Samsung S10 algemeen onderzoek: 29 euro

Samsung S10 chemisch reinigen: 29 euro

Samsung S10 software herstel / update: 55 euro

Samsung S10 gegevens overzetten: 55 euro

Is er iets anders defect aan je Samsung S10? Voor andere reparaties kun je het best contact met ons opnemen!

Bij sommige reparaties moeten er meerdere onderdelen vervangen worden. Vraag altijd eerst bij de klantenservice voor welke onderdelen dit geldt.

Ander model?