Selecteer het defecte onderdeel van uw Samsung S8 telefoon

Welk onderdeel is er volgens u defect aan uw Samsung S8?

Samsung Galaxy S8 reparatie

Afgelopen week hebben wij de eerste Samsung Galaxy S8 reparaties al binnen gekregen. Ondanks het feit dat de S8 smartphone nog maar enkele dagen in Nederland beschikbaar is, hebben enkele toestellen al schade opgelopen.

In onze blog schrijven wij wekelijks over alle weetjes en feiten omtrent de smartphone en tablet markt. Zo hebben wij eerder dit jaar een blog geschreven over de eerste weetjes van de Samsung Galaxy S8, keuzestress tussen de iPhone 7 en de Samsung Galaxy S8.

Meest voorkomende Samsung Galaxy S8 reparaties

Hieronder hebben wij de meest voorkomende Samsung Galaxy reparaties onder elkaar gezet. Staat uw Samsung Galaxy S8reparatie er niet bij? Óf weet u niet wat er kapot is aan uw Samsung S8? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder als u er niet uit komt.

Samsung Galaxy S8 scherm vervangen? Is de achterkant van de Samsung S8 gebarsten? Samsung Galaxy S8 waterschade?

Voor bijna alle Samsung Galaxy S8  reparaties kunt u terecht bij de Samsung smartphone reparatie specialist Repair IT Now.

Wacht niet langer en maak direct een afspraak voor uw Samsung S8 reparatie in ons filiaal in Sliedrecht door op de afsprakenknop te klikken. Óf bel ons op 0184 74 59 05 .Wij staan u graag te woord.

Repair IT Now is gevestigd in Sliedrecht en is eenvoudig bereikbaar via de omliggende plaatsen: Dordrecht, Papendrecht, Hardinxveld, Gorinchem, Zwijndrecht, Hendrik-ido-ambacht, Ridderkerk, Rotterdam, Barendrecht, Tiel, Breda, Werkendam.

Wanneer u een andere Samsung Smartphone heeft en deze wil laten repareren:

Samsung Galaxy S7

Samsung S7 Edge

Overige Samsung Smartphones

Samsung Galaxy S8 G950f reparatie door Repair IT Now

Samsung Galaxy S8 reparatie prijzen en reparaties onder elkaar

Let op dat bij sommige reparaties meerdere onderdelen tegelijk vervangen moeten worden. Vraag daarom naar een reparateur voor technische vragen!

Direct uw Samsung Galaxy S8 scherm reparatie aanmelden? Samsung S laten repareren?

Reparatie aanmelden om uw Samsung S8 te laten opsturen?

Scherm reparatie

Het glas / scherm vervangen van uw Samsung Galaxy S8? De oorzaken waarom u een nieuw scherm wilt op uw Samsung S8 telefoon kunnen zijn:

  • Geen of zwart beeld
  • Een streep / lijn door het beeldscherm
  • Glas is gebroken
  • Touchscreen werkt niet

Het monteren van een nieuw scherm duurt ongeveer 35 minuten bij ons. U kunt meekijken met de reparatie onder het genot van een kop koffie of thee. Helaas is het niet mogelijk om alleen het glas te vervangen bij een Samsung S8. Ten alle tijden moet de complete module vervangen worden ( frame, touchscreen en LCD scherm)

Wij willen u vragen om vooraf een afspraak in te plannen zodat wij de tijd kunnen nemen om uw Samsung S8 telefoon te repareren. Wacht niet langer en maak een afspraak om de reparatie te laten uit voeren door een vakman!

Let op: Bij het vervangen van het scherm moeten wij het toestel open maken vanaf de achterkant. De achterkant gaat daarom ook altijd kapot. Hierdoor bereken wij ten alle tijden de prijs van de achterkant a 89euro boven op de prijs van de scherm reparatie.

Prijs € 279

Behuizing vervangen

Net als bij de Samsung S7 Edge en de Samsung S7 is de achterkant van de Samsung S8 van glas. Het frame van het toestel is van aluminium. Als de achterkant van de Samsung S8 gebarsten is kunt u deze laten vervangen bij Repair IT Now. Binnen enkele minuten verwijderen wij de oude batterij cover en plakken wij een nieuwe achterkant op uw toestel.

Het midframe is de rand om het toestel heen. Het komt weleens voor dat deze gebogen of ingedeukt is. Uiteraard is dit middenframe te vervangen door een nieuwe. Dit onderdeel is hetzelfde als het scherm. Moet het middenframe vervangen worden gaat dat samen met de prijs van het scherm en achterkant. Maak een afspraak via de website en plan gemakkelijk uw Samsung reparatie in.

Prijs € 89
(achterkant / batterij cover)

Prijs op aanvraag
(midframe)

Camera vervangen

De Samsung S8 achter camera reparatie?. Loopt uw camera vast of kunt u geen foto’s meer maken? Zijn de foto’s wazig? Wanneer de camera aan de achterzijde defect is kunt u deze laten repareren door Repair IT Now. De camera aan de voorkant is ook te vervangen. Kijk hiervoor hieronder.

Prijs op aanvraag

Reparatie selfiecamera

Werkt de front camera (selfie camera)van uw Samsung Galaxy S8 niet meer? Of zijn de foto’s onscherp als u een selfie probeert te maken. Door het vervangen van de camera aan de voorzijde van de Samsung S8 is dit probleem waarschijnlijk opgelost!

Prijs op aanvraag

Batterij vervangen

Valt uw Samsung Galaxy S8 soms opeens uit of loopt de accu snel leeg? Grote kans dat er een nieuwe batterij in uw toestel geplaatst moet worden.

Prijs € 79

Trilfunctie reparatie

Trilt uw telefoon niet meer? Waarschijnlijk is de trilmotor kapot. Brengt uw Samsung S8 voor reparatie bij Repair IT Now!

Prijs op aanvraag

Laadpunt reparatie

Is het pinnetje in de oplaadpunt kapot gegaan? Krijgt u uw oplaadkabel niet meer in uw Samsung Galaxy S8 telefoon? Dit zijn allemaal gevolgen van een defect laadpunt. Repair IT Now is groot in telefoon reparatie! Uw Samsung telefoon is bij ons in goede handen!

Prijs op aanvraag

WiFi-signaal reparatie

Onderdeel nog niet leverbaar, neem contact op met ons voor de huidige status

Prijs € –

Simkaartlezer reparatie

Onderdeel nog niet leverbaar, neem contact op met ons voor de huidige status

Prijs op aanvraag

Signaal reparatie

Prijs op aanvraag

Koptelefoon-ingang reparatie

Gaan uw oordoppen moeilijk in uw Samsung Galaxy S8? Of is de koptelefoon ingang / jack ingang kapot?

Prijs op aanvraag

Speaker reparatie

Gaat uw beltoon niet meer af of hoort u geen geluid uit de speakers komen van uw Samsung Galaxy S8. Repair IT Now is een vakkundige reparateur en repareert de speaker van uw Samsung Galaxy S8. U kunt bij ons terecht voor bijna alle Samsung Galaxy S8 reparaties

Prijs op aanvraag

Oorspeaker reparatie

Hoort u met bellen geen geluid of  kunt u de persoon tijdens het bellen niet verstaan. Waarschijnlijk is dan uw earspeaker kapot. Uiteraard is dit onderdeel te vervangen voor een nieuwe oorspeaker. Een Samsung S8 oorspeaker reparatie voeren wij enkel uit met originele Samsung onderdelen!

Prijs op aanvraag

Powerknop reparatie

Onderdeel nog niet leverbaar, neem contact op met ons voor de huidige status

Prijs 

Muteknop reparatie

Microfoon reparatie

Werkt uw microfoon niet wanneer u een video wilt opnemen of een geluidsopname wilt maken? Verstaan ze u slecht of horen ze u helemaal niet met bellen? Wij kunnen een nieuwe microfoon monteren in uw Samsung Galaxy S8!

Prijs op aanvraag

Homeknop reparatie

Onderdeel nog niet leverbaar, neem contact op met ons voor de huidige status

Prijs € –

Vochtschade reparatie

Samsung S8 waterschade reparatie? Is je Samsung Galaxy S8 in de WC gevallen of in aanraking gekomen met vocht? Ondanks dat die waterdicht is kan het toestel toch defect gaan door een vloeistof. Neem dan zo snel mogelijk contact op met Repair IT Now. Wij beschikken namelijk over  professionele apparatuur  en vakkundige monteurs. In meeste smartphones krijgen wij zelfs weer aan de praat!

Prijs € 29

Algemeen onderzoek

In de meeste gevallen kunnen wij de klant meteen vertellen wat er aan de hand is met de Samsung Galaxy S8. In sommige gevallen moeten wij echter, indien gewenst, een algemeen onderzoek instellen om te achterhalen wat er mankeert aan uw telefoon. Wij willen u dan vragen om het toestel bij ons achter te laten. Het onderzoek kan tot 1-3 werkdagen duren.

Prijs € 29