Eerste weetjes over de Samsung Galaxy S8

Eerste weetjes over de Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 met randloos, gebogen scherm en virtuele homeknop

De opvolger van de Samsung S7 krijgt volgens betrouwbare bronnen een randloos scherm, deze zal het gehele toestel bedekken. De home knop op de smartphone wordt dan vermoedelijk vervangen door een virtuele variant onderin het beeldscherm. Door de smartphone te voorzien van een randloos scherm wordt het beeldscherm groter, zonder dat het toestel in omvang toeneemt. Samsung zou naast het verwijderen van de schermranden aan de zijkant, ook de rand aan de onder- en bovenkant willen verwijderen.
Verder zal de Galaxy S8 worden uitgevoerd met een gebogen scherm.
De Galaxy S6 en S7 Edge hebben al een gebogen scherm, deze buigt slechts maar een beetje naar de zijkant. Het is echter nog niet bekend of het scherm van de nieuwe S8 ook naar de achterkant zal buigen. Daar zou dan bijvoorbeeld ook informatie getoond kunnen worden.

Dubbele camera

De nieuwe Galaxy S8 smartphone zou ook worden uitgerust met een dubbele camera volgens Samsung. Net als de iPhone 7 plus.

Wanneer is de Galaxy S8 op de markt te verwachten?

Hoogstwaarschijnlijk wordt de S8 in februari/maart 2017 onthuld.
Waarschijnlijk wordt de verkoop van de S8 gepland in maart volgend jaar en wellicht worden uitgesteld naar april.
Samsung wil de productie van deze nieuwe smartphone niet overhaasten, dit door de eerdere problemen die er waren met de Note 7.
Om problemen te voorkomen zouden de testprocedures een stuk strenger worden met dit nieuwe toestel.

Samsung Galaxy S8 reparatie

Vanaf de Samsung Galaxy S6 (S6 Edge) en S7 (S7 Edge) is het repareren van een Samsung toestel een stuk moeilijker geworden. De vorige series van samsung waren gemakkelijk te repareren omdat het enkel met schroeven vast zat. De nieuwe serieus vanaf de S6 is Samsung overgegaan naar een glazen achterkant die vaak bij de reparatie kapot gaat. Vooral de schermen zijn flinterdun geworden. Je kan je Samsung telefoon dus niet meer zelf repareren. Naar verwachting wordt de reparatie bij de Samsung Galaxy S8 nog gecompliceerder. Breng daarom je Samsung S8 naar Repair IT Now. Uw S8 is bij ons in goede handen!

Samsung Galaxy S8 glas scherm vervangen? Samsung S8 scherm reparatie? Achterkant, oplaadpunt of batterij vervangen? Waarschijnlijk kunt u voor al deze reparaties terecht bij Repair IT Now.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.