iPhone 7 model : A1660, A1780, A1778, A1779 reparatie

Meld je iPhone 7 reparatie aan

iPhone 7: Selecteer je defecte onderdeel

Kies het onderdeel wat er defect is aan je iPhone 7!

iPhone 7 reparatie

iPhone 7 scherm reparatie? iPhone 7 repareren door een iPhone expert? Repair IT Now is de specialist voor alle iPhone reparaties. Het repareren van iPhone telefoons is voor ons een dagelijkse bezigheid. Wij zien nu ook dat langzamerhand de iPhone SE reparaties binnen beginnen de stromen.

Repair IT Now heeft klanten in de regio: Rotterdam, Dordrecht, Den Haag, Gouda, Gorinchem, Tiel, Barendrecht, Papendrecht, Breda en overige woonplaatsen in Zuid-Holland. In de tussentijd hebben wij al meer dan 2000 kapotte iPhone telefoons gerepareerd. Meer de de helft hiervan had een kapot iPhone scherm.

Net als bij de iPhone 6s zijn er in Nederland maar weinig gespecialiseerde iPhone 7 reparatie bedrijven  die al zo vroeg bezig zijn met de voorbereidingen van een iPhone 7 reparatie. Verder vinden wij het ook erg leuk om te bloggen over de iPhone 7: Ga naar alle iPhone 7 blog berichten. De onderdelen voor deze telefoon hebben wij al in backorder staan bij onze leveranciers. Binnen enkele weken verwachten wij dat ze binnen komen. Zoals u van ons gewend bent proberen wij genoeg voorraad te houden van de iPhone 7 onderdelen.

Als u snel uw iPhone 7 wilt laten repareren met GARANTIE bij een betrouwbaar bedrijf?  Dan bent u bij  Repair IT Now op het juiste adres, voor de Hoeksche Waard, Drechtsteden, Alblasserwaard en omgeving. In de blog Repair IT Now klaar voor iPhone 7 scherm reparaties kunt u de onderdelen zien die van pas komen bij iPhone 7 scherm vervangen.

Alle iPhone 7 reparaties verzorgen wij met uitsluitend originele OEM onderdelen, met onze eigen technische dienst in ons kantoor te Sliedrecht! U krijgt bij ons 6 maanden garantie, dat is langer dan 3 maanden elders. Wij staan garant voor de kwaliteit voor uw iPhone 7  reparatie. Onze reparateurs zijn één voor één specialisten.

Meest voorkomende iPhone 7 reparaties

Hieronder vind je de populaire iPhone 7 reparaties. Staat uw iPhone 7 reparatie er niet bij? Óf weet u niet wat er defect is aan uw iPhone 7? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder als u er niet uit komt.

Het heeft al te lang geduurd! Maak direct een afspraak voor uw iPhone 7 reparatie op ons filiaal in Sliedrecht, door op  afspraken knop te klikken. Óf bel ons op 0184 74 59 05 , wij staan u graag te woord.

iPhone 7 reparaties en tarieven

Tarieven van de iPhone 7 reparaties vind je samen met de betreffende reparatie of defect. Wij hebben voor je overzichtelijk elk onderdeel van de iPhone 7 onder elkaar gezet.

iPhone 7 reparatie door Repair IT Now

iPhone 7 reparatie aanmelden?

iPhone 7 prijzen en reparaties onder elkaar

Scherm (glas / touchscreen / lcd ) reparatie

Het scherm van de iPhone 7 is 4,7 inch groot. Het scherm bestaat aan de voorzijde uit glas, daarachter bevindt zich de LCD. Helaas is het niet mogelijk om deze onderdelen los van elkaar te vervangen en moet de complete module vervangen worden (glas + LCD). Wij verwachten dat bij de iPhone 7 het touchscreen het meest kapot zal gaan. Is je touchscreen in 1000 stukjes gebarsten? Of ondervindt u één van de andere klachten van het scherm. Aarzel dan niet en maak een afspraak bij Repair IT Now. Wij kunnen binnen  35 minuten het scherm van de iPhone 7 vervangen oftewel repareren. De eerste iPhone 7 schermen hebben wij al vervangen!

  • Vlekken in het beeld
  • Strepen in het beeld
  • Zwart scherm
  • Touchscreen reageert niet
  • Gebroken glas
  • Scherm flikkert

*Origineel OEM scherm of Compatible scherm?
Moet uw scherm vervangen worden, dan kunt u bij Repair IT Now kiezen tussen twee kwaliteitsstandaarden. Namelijk enerzijds een origineel OEM scherm (Original Equipment Manufacturer) en anderzijds een Compatible scherm . Bij een origineel OEM scherm geven wij u zes maanden garantie

Prijs € 149,-
(origineel OEM scherm)

Prijs € 129,-
(Compatible scherm)

Behuizing vervangen

De behuizing / achterkant van de iPhone 7 bestaat uit aluminium. Het kan voorkomen dat er na een val of ongelukje hier krassen opkomen, krom is of dat de behuizing ingedeukt wordt. Gelukkig is dit te vervangen met een nieuwe behuizing. Na deze reparatie ziet de achterkant en de randen van uw iPhone 7 er als nieuw uit.

Mocht er een hoekje iets ingedeukt zijn bij uw iPhone 7 kunnen wij deze uitdeuken, wat soms ook noodzakelijk is bij het plaatsen van een nieuwe scherm, u betaalt per hoekje 10 euro.

Bij het vervangen van de complete behuizing kunt u helaas niet op de reparatie wachten, wel kunt u indien het mogelijk is de iPhone dezelfde dag nog ophalen.

Prijs € 199

Camera vervangen

De camera van de iPhone 7 is 12 megapixels waardoor je mooiere foto’s kan maken dan bij de iPhone 6s. Stelt de camera aan de achterkant van de iPhone 7 niet meer scherp? Of werkt de camera niet meer.  Wij kunnen deze camera (inclusief flitser) tegen een scherpe prijs en uitstekende service vervangen.

Prijs € 99,-

Reparatie selfiecamera

De front camera wordt in het dagelijkse leven ook wel de selfiecamera genoemd. Helaas gaat deze ook weleens stuk. Werkt de selfiecamera op uw iPhone 7 niet meer? Neem dan direct contact op met Repair IT Now, dan plaatsen wij een nieuwe camera in uw iPhone.

Prijs € 99,-

Batterij vervangen

Een batterij is onmisbaar in een iPhone 7. Zonder accu werkt uw iPhone niet. Het is dan ook niet zo gek dat deze binnen een jaar vervangen moet worden, omdat een batterij intensief gebruikt wordt en constant opnieuw wordt opgeladen. Mocht uw iPhone 7 ineens uitvallen of laadt deze niet meer tot 100%, dan is de kans groot dat er een nieuwe accu in de iPhone plaatst moet worden. Wij kunnen uw batterij van uw iPhone 7 binnen een aantal minuten vervangen.

Prijs € 79,-

Trilfunctie reparatie

De trilmotor / taptic engine is een los onderdeel in de iPhone 7. Als deze niet meer werkt of de telefoon niet meer trilt is het mogelijk dat deze vervangen moet worden. Bij Repair IT Now kunnen wij bijna elk onderdeel repareren en vervangen waaronder ook de trilmotor van de iPhone 7.

Prijs € 99,-

Laadpunt reparatie

De dockconnector is te vinden aan de onderkant van de iPhone 7. Met het oplaadpunt kunt u de iPhone 7 opladen, verbinden aan de computer / laptop met iTunes en met een verloopstekkertje een koptelefoon eraan sluiten. Wanneer één van deze functies niet meer werkt, dan kunnen wij een nieuw laadpunt voor u in de iPhone 7 monteren. Op deze reparatie kunt u wachten net als het merendeel van de andere reparaties van de iPhone 7.

Prijs € 99,-

WiFi-signaal reparatie

Prijs op aanvraag

Lichtsensor reparatie

Blijft het beeldscherm van uw iPhone aan staan tijdens het bellen? Of past de iPhone 7 de helderheid niet meer automatisch aan? Grote kans dat de lichtsensor dan defect is. Laat Bij Repair IT Now uw iPhone repareren dan weet u zeker dat een vakman met uw iPhone 7 bezig is.

Prijs op aanvraag

Signaal reparatie

Prijs op aanvraag

Koptelefoon-ingang reparatie

Prijs € 99,-

Speaker reparatie

De iPhone 7 is de eerste iPhone die een ingebouwde stereo speaker heeft. Komt er een raar geluid uit de speaker van uw iPhone 7 en wilt u dat er een nieuwe luidspreker in uw iPhone 7 wordt geplaatst? Maak dan snel een afspraak met Repair IT Now.

Prijs € 99,-

Oorspeaker reparatie

Hoort u de persoon slecht of heel zacht tijdens het bellen of hoort u een ruis uit de oorspeaker van uw iPhone 7 komen? Wij kunnen de oorspeaker direct vervangen. Onderdelen voor deze reparatie hebben wij namelijk op voorraad

Prijs € 99,-

Powerknop reparatie

Het is erg lastig wanneer de aan – en uitknop van de iPhone 6s niet meer (optimaal) werkt. Maakt u zich geen zorgen. Repair IT Now vervangt deze powerknop tegen een goede prijs.

Helaas kunt u op deze reparatie niet wachten omdat het langer duurt dan 45 minuten.

Prijs € 99,-

Muteknop reparatie

Kunt u het geluid van uw iPhone 7 niet meer regelen? Of de iPhone niet meer op stil zetten met de knop aan de zijkant van de iPhone? De volumeknoppen en de muteknop is bij de iPhone 7 één onderdeel.  Maak dan snel een afspraak bij Repair IT Now, zodat wij een nieuwe mute-schakelaar in uw iPhone 7 kunnen plaatsen. Helaas kunt u op deze reparatie niet wachten omdat het langer duurt dan 45 minuten.

Prijs op aanvraag

Microfoon reparatie

Wanneer de microfoon van uw telefoon kapot is, bent u vaak slecht verstaanbaar tijdens het bellen. Dit kan erg lastig zijn. Wij kunnen de microfoon van uw iPhone 7 vervangen, zodat dit onderdeel weer optimaal zal gaan werken.

Prijs € 99,-

Homeknop reparatie

De homebutton-knop / touch-id is een belangrijk onderdeel van de iPhone 7. Is uw homeknop / touch-id kapot gegaan of werkt hij niet zoals het hoort? Neem dan gerust contact op met ons, zodat wij dit probleem voor u kunnen oplossen.

De touch-id oftewel de vingerafdrukscanner werkt alleen af fabriek, wanneer deze vervangen wordt gaat de vingerafdrukscanner nooit meer werken. Echter is de functie “terug” of “apps sluiten” wel te gebruiken na deze reparatie. 

Prijs € 99,-

Vochtschade reparatie

Ook al is de iPhone 7 waterdicht het kan voorkomen dat de iPhone toch vochtschade of waterschade heeft opgelopen doordat u uw iPhone  7 bijvoorbeeld in het water heeft laten vallen? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak bij ons. Wij hebben namelijk professionele apparatuur om uw iPhone 7 chemisch te reinigen. In de meeste gevallen krijgt Repair IT Now de iPhone weer aan de praat.

Prijs € 50,-

Algemeen onderzoek

Heeft u werkelijk geen idee wat er aan de hand is met uw iPhone 7? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen namelijk een onderzoek voor u verrichten. Repair IT Now zal u dan een onderzoeksrapport aanleveren, waarin u op de hoogte wordt gesteld wat er aan de hand is met uw telefoon en wat een mogelijke reparatie zal kosten. In de meeste gevallen zal dit onderzoek echter niet nodig zijn, omdat wij aan de hand van de klachten al vrij snel kunnen achterhalen wat er aan de hand is met uw iPhone 7.

Prijs € 30

Gerelateerde iPhone modellen