Liza is achttien jaar en loopt een half jaar stage bij Repair IT Now. Zij volgt de opleiding Junior Accountmanager. Liza heeft verschillende taken tijdens haar stageperiode waaronder social media bijhouden, blogs schrijven, klanten helpen en reparaties inplannen. Ben jij benieuwd wat Liza leert en hoe zij haar laatste jaars stage bij Repair IT Now ervaart? Bekijk haar video en interview!

Interview met Liza

Vraag 1: Wat zocht jij in een stageplek? En heb jij dit bij Repair IT Now kunnen vinden?

Mijn voorkeur voor het starten van mijn stage ging naar een bedrijf waar een kleinschalig en hecht team samenwerkt en waar ik meerdere taken zou krijgen. Voor mij is het belangrijk dat ik allerlei processen van het begin tot het einde zou kunnen volgen, terwijl ik mij deel zou voelen van het team. Bij Repair IT Now heb ik dit zeker kunnen vinden.

Vraag 2: Beschrijf jouw stageperiode bij Repair IT Now.

In drie woorden zou ik mijn stageperiode bij Repair IT Now omschrijven als: gezellig, leerzaam en vrij. Vrij in de zin dat ik veel vertrouwen krijg om zelfstandig te handelen in situaties. De collega’s sturen mij aan zodat ik elke keer wat meer kan leren, waarna ik het geleerde meteen in de praktijk kan brengen. Het team vond ik met name erg gezellig.

Vraag 3: Waarin heb jij het meest ontwikkelt als stagiare bij Repair IT Now?

Op persoonlijk gebied ben ik sterker in mijn schoenen gaan staan. Het helpen van klanten kan soms uitdagend zijn, waardoor ik heb geleerd vastberaden te zijn. Na loop van tijd gaan verschillende processen mij steeds beter af; het helpen van klanten gaat nu haast automatisch, omdat mijn kennis over telefoons, laptops, tablets, etc. is vergroot. De theorie die ik in mijn opleiding heb geleerd kan ik nu toepassen. Hiermee oefenen krijg ik ook ruim de mogelijkheid voor binnen Repair IT Now.

Vraag 4: Wat zie jij jezelf in de toekomst doen?

Tijdens mijn stage bij Repair IT Now heb ik mij gerealiseerd dat ik graag wil doorstuderen op HBO. Het liefst richting communicatie of overheid/ beveiliging.

Vraag 5: Wat zou jij andere toekomstige stagiaires bij Repair IT Now willen meegeven?

Wees vooral bereid om veel te doen en te leren! Je zit weinig stil en het kan op momenten echt druk zijn, waardoor je handig moet kunnen werken en sterk gemotiveerd moet zijn. Het kan in jouw voordeel werken als je technische kennis hebt, maar natuurlijk leer je dit hier ook.

Geïnteresseerd om deel uit te maken van ons team?

Is techniek jouw passie? Ben jij communicatief vaardig en sterk? Ben jij het liefst elke dag bezig met de nieuwste snufjes? Repair IT Now heeft voor komende jaren hoge doelstellingen en verwachtingen. Wil jij hier een bijdrage aan leveren?

Wil je stage lopen of werken bij Repair IT Now? Join us

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.