Ensar, geboren en getogen in Sliedrecht en momenteel 22 jaar oud, heeft tijdens zijn opleiding veelvuldig stage gelopen bij Repair IT Now. Sinds 1,5 jaar werkt hij fulltime bij ons als Junior Account Manager. In dit interview legt Ensar uit wat hij doet en waar zijn krachten liggen binnen het bedrijf. Wil jij meer weten? Lees dan snel verder!

Interview met Ensar

Vraag 1: Hoe ziet jouw ochtend er bij Repair IT Now uit?

In de ochtend start ik altijd met de agenda en mail. Ik kijk welke afspraken er voor vandaag staan, leg onderdelen klaar en bereid mij en mijn collega’s voor op de dag. Ik start meteen met het terugkoppelen van klanten die onder mijn beheer vallen. Ik check facturen van de dag ervoor en maak mij klaar om de eerste klanten te verwelkomen.

Vraag 2: Wat is de werkethiek binnen het bedrijf?

Ik zou dat omschrijven met de woorden hardwerkend, punctueel en service gericht!

Vraag 3: Waar liggen jouw krachten binnen het bedrijf?

Mijn krachten liggen voornamelijk in mijn loyaliteit en doorzettingsvermogen. Ik zie mijzelf als klantgericht en vind dat ik snel contact kan leggen, ongeacht eventuele onderlinge verschillen. Communicatief ben ik vaardig, waardoor ik mijn kennis ook goed kan overbrengen.

Vraag 4: Wat maakt dat deze baan zo aantrekkelijk voor jou is?

Bij Repair IT Now en in de branche, zie ik mijzelf als een echte specialist. Ik heb veel kennis en ervaring, maar kan dit ook nog eens overbrengen naar verschillende doelgroepen. Ik vind het leuk om ergens echt goed in te zijn. De innovatie en techniek houdt het werken in deze branche levendig en spannend. Geen enkele dag is hetzelfde!

Vraag 5: Van welke werkzaamheden krijg jij nou echt energie?

Voornamelijk werkzaamheden waarbij ik zie dat de klanten echt tevreden zijn of ik ze heb kunnen ontzorgen. Leuke orders en een gezellige werksfeer geeft mij ook energie.

Vraag 6: Waar ligt voor jou nog een uitdaging?

Mijn uitdaging ligt in het benaderen van nieuwe klanten en verantwoordelijkheid krijgen over bepaalde taken.

Vraag 7: Wat is jouw volgende carrièrestap?

Binnen Repair IT Now zou ik meer verantwoordelijkheid willen krijgen en bijvoorbeeld het team aansturen. Als ik kijk naar de toekomst, zou ik graag mijn eigen onderneming willen starten.

Ben jij een echte verkooptijger? Goed met sales en een teamplayer?

Dan zoeken wij jou!

Word lid van het Repair IT Now team en ervaar alle voordelen. Wij zijn een jong en gedreven team die voor aankomende jaren hoge doelstellingen heeft. Op onze werkvloer breng jij jouw kennis mee, maar blijf jij jezelf door trainingen en cursussen constant ontwikkelen. Hierdoor blijft je werk altijd uitdagend; je doet geen enkele dag hetzelfde!

Lijkt het jou tof om ons team te versterken? En sta jij klaar om meer te leren over techniek? Solliciteer nu!

Wil jij werken bij Repair IT Now?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.