Apple gaat zich op het onderwijs richten met de nieuwe iPad 2018

Apple gaat zich op het onderwijs richten met de nieuwe iPad 2018

Meer iPads in het onderwijs in 2018

In maart tijdens het Apple-event heeft Apple de iPad 2018 aangekondigd. Deze iPad is ontworpen voor het onderwijs, maar is daarnaast voor iedereen een interessante optie. Hij wordt ook wel “The iPad for everyone” genoemd. Het is een zeer betaalbare tablet en de beschikbare functies zijn ook aantrekkelijk.

Design

De iPad 2018 is eigenlijk een hele “gewone” iPad waarvan je nou niet gelijk zou verwachten dat dit het nieuwste model is.Dit  komt door de dikke schermranden en metalen behuizing. De tablet is ondanks de aluminium behuizing nog steeds best licht.Aan de voorkant bevinden zich nogal brede randen. Hierdoor ziet hij er wat ouderwets uit. Je zou het ontwerp traditioneel kunnen noemen, omdat hij er bijna hetzelfde uitziet als eerdere iPads. De tablet heeft een 9,7 inch retina scherm. Verder heeft het apparaat een Touch ID-vingerafdrukscanner.

Technische gegevens

De grootste pluspunten zijn de krachtige processor en de ondersteuning voor de Apple Pencil.Aan de binnenkant van de iPad zit een A10 Fusi on-chip. Apple heeft deze eerder ook gebruikt in de iPhone 7 en 7 Plus. Deze chip reageert vloeiend en apps starten snel.De batterij van de nieuwe iPad gaat 10  uur mee.Wat betreft de camera’s kan je rekenen op een 8MP-camera en een FaceTime HD-camera.Verder is de iPad voorzien van de Apple Pencil. Deze stylus werkte voorheen alleen bij de iPad Pro. Een druksensor en palmdetectie zorgen ervoor dat je kunt schrijven en tekenen op deze tablet zoals op echt papier.

Prijs, beschikbare kleuren en wanneer verkrijgbaar

Deze iPad 2018 is volgens Apple de meest betaalbare iPad tot nu toe. In Nederland zal de iPad met 32GB 359 euro gaan kosten, net zo  duur als de voorganger uit 2017. De 128GB iPad zal in de winkel liggen voor 449 euro.Omdat Apple zich vooral op het ond erwijs wilt richten met deze iPad krijgen studenten 30 euro korting bij de aanschaf van deze iPad.De iPad 2018 zal verkrijgbaar zijn in de kleuren spacegrijs, zilver en een nieuwe gouden kleur.”Echte” Apple-fans zullen bij deze nieuwe iPad misschien wel worden teleurgesteld door het gebrek aan verandering en vernieuwing. Ben je echter op zoek naar een goedkopere iPad met relatief goede interne hardware, dan heb je hier een prima aankoop aan.De iPad 2018 is vanaf heden in de winkel te koop.

iPad reparatie voor het onderwijs bij Repair IT Now

Is uw Apple iPad defect en wilt u deze snel laten repareren? Bij Repair IT Now bent u bij het juiste adres. Wij bieden vakkundige en snelle iPad reparaties in Sliedrecht en omgeving. Alle iPad reparaties verzorgen wij met uitsluitend originele onderdelen op onze locatie in Sliedrecht. Mocht u niet in de buurt van Rotterdam en Breda wonen kunt u er ook voor kiezen om uw iPad op te sturen voor reparatie. Hieronder kunt u gemakkelijk uw reparatie aanmelden. U kunt dan een keuze maken of u de iPad wilt langsbrengen of opsturen.

iPad reparatie direct aanmelden?

iPad voor onderwijs opsturen voor reparatie

iPad opsturen voor reparatie?

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.