Bereikbaar zijn is in deze tijd erg belangrijk. We willen het liefst dat onze smartphone zonder op te laden een hele dag meegaat. Een gezonde iPhone hoeft maar één keer per dag worden opgeladen; dit is vaak ’s avonds laat pas nodig.

Heb jij een iPhone die niet meer oplaadt? Of moet jouw iPhone juist heel vaak opladen? Repair IT Now snapt dat dit een grote ergernis kan zijn. In deze blog geven wij jou zes oplossingen wat je kunt doen wanneer jouw iPhone problemen met opladen heeft!

Oplossing 1: Je hebt een nieuwe oplaadkabel nodig.

Twijfel je of het je oplader is waardoor je iPhone minder goed oplaadt? Je kunt dit makkelijk testen door je iPhone op te laden met een andere, geschikte Apple kabel. Laadt je iPhone hiermee weer helemaal goed op? Dan lag het inderdaad aan de kabel. Ben je opzoek naar een originele oplaadkabel van Apple? Bekijk onze webshop: RepairITShop.nl!

Oplossing 2: Je accu moet opnieuw gekalibreerd worden.

De batterijstatus van je iPhone kan spontaan minder nauwkeurig worden weergegeven. Dit is een simpel defect wat jij zelf kan oplossen. Hoe moet je een iPhone accu kalibreren? Volg deze drie stappen:

  • Leg jouw iPhone aan de (originele) oplader.
  • Voer een hard reset uit. Weet je niet hoe dit moet? Check onze blog!
  • Laat jouw iPhone tot 100% opladen en laat hem dan nog een uur aan de lader liggen.

De batterij van jouw iPhone is gekalibreerd en zal nu weer nauwkeurig weergeven wat het percentage van de accu is.

Oplossing 3: Je accu is lui en is aan vervanging toe.

Laat jouw iPhone accu vervangen bij Repair IT Now!

Na een half jaar intensief je iPhone te gebruiken zul je merken dat je batterij sneller leeg raakt. Bij Repair IT Now kun jij de batterij van je iPhone laten uitlezen om te kijken hoeveel procent van de accu nog werkt. Op basis van deze informatie kun je beslissen of je toe bent aan een nieuwe accu. Om lang van je iPhone te blijven genieten is het vervangen van de accu aan te raden!

Wil jij vakkundig en binnen dertig minuten je iPhone accu laten vervangen? Kom dan langs bij Repair IT Now! Met een goed kopje koffie of thee kun je plaatsnemen in onze wachtruimte.

Oplossing 4: Het laadpunt van je iPhone is vies en moet schoongemaakt worden.

De reparateurs van Repair IT Now kunnen met een microscoop zien of jouw laadpunt de oorzaak is van het probleem. Zodra te zien is dat er stof of andere viezigheid aanwezig is kun je jouw iPhone laten reinigen. Samen met een reparateur zul je testen of het opladen na het reinigen weer goed lukt.

Oplossing 5: Het laadpunt van je iPhone is kapot en moet gerepareerd worden.

Het kan zijn dat er te veel viezigheid of andere onderdelen in je laadpunt zijn gekomen. Wanneer reinigen niet werkt moet het laadpunt van je iPhone worden vervangen. De reparatie duur ongeveer een uur, waardoor jij alsnog snel jouw iPhone terug hebt!

Oplossing 6: De charge IC moet vervangen en gesoldeerd worden.

Een belangrijke chip op het moederbord van de iPhone is de charge IC. De charge IC is verantwoordelijk voor het letterlijk opladen van de smartphone. Wanneer onderzoek aantoont dat deze kapot is zal er een nieuwe charge IC gesoldeerd moeten worden. Dit is een complexe en daardoor langdurende reparatie waar veel expertise voor nodig is.

Enkel experts en getrainde reparateurs van Repair IT Now voeren soldeer reparaties uit. Door wereldwijd gevolgde trainingen kunnen zij nauwkeurig solderen en jouw smartphone herstellen.

iPhone laadt niet meer op? Kom deze laten repareren bij Repair IT Now!

Merk jij dat jouw iPhone niet meer goed oplaadt? Moet deze vaker aan het stroom of zie je het batterijpercentage snel en sterk afnemen? Repair IT Now helpt jou graag om weer optimaal te kunnen genieten van jouw iPhone.

Problemen met het opladen van een iPhone? Lees onze blog voor tips!

Ben jij opzoek naar een deskundig reparatiebedrijf waar ervaren en gespecialiseerde reparateurs jouw iPhone kunnen opknappen? Dan ben je bij Repair IT Now aan het juiste adres! Een reparateur zal onderzoeken wat de oorzaak van het probleem is en zal na jouw goedkeuring overgaan op reparatie.
Doordat wij zes dagen in de week open zijn kun je bijna altijd bij ons terecht. Je kunt zowel zonder als met afspraak langskomen in ons repair centre te Sliedrecht.

Wil jij graag een afspraak maken? Dan kan dit telefonisch via 0184-745905 en via de onderstaande knop. Tot snel!

Direct een iPhone reparatie aanmelden?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.