Release-datum nieuwe iPhone 6SE wordt 16 september 2016

iPhone 6SE wordt de naam van de nieuwe iPhone

Volgens Chinese bronnen gaat de nieuwe iPhone toch niet iPhone 7 heten, maar heeft Apple besloten om de nieuwe smartphone de 6SE te gaan noemen. Dit is een combinatie tussen de iPhone SE en de iPhone 6s.

Volgens een betrouwbare bron zou Apple al eerder dit jaar hebben laten doorschemeren dat er 2 iPhones aan zouden komen dit jaar. De Sonora en Dos Palos zijn de codenamen. Deze smartphones worden als de opvolger van de iPhone 6s gezien.

De nieuwe 6SE krijgt waarschijnlijk een grotere camera dan zijn voorganger. Waarschijnlijk wordt het net als bij de Samsung Galaxy smartphones een uitstekende camera.

Verder wordt het instapmodel van de 6SE uitgevoerd met 32GB opslagruimte.

Eerder was al vermeld dat de nieuwe iPhone in de week van 12 september uit zou komen, zoals gebruikelijk is bij Apple. Volgens de laatste berichten wordt dit 16 september.

Naast dit nieuws heeft Apple nog meer nieuws, namelijk over iOS 10.

iPhone 6SE reparatie binnenkort beschikbaar bij Repair IT Now

iPhone 6 reparaties worden momenteel volop uitgevoerd bij Repair IT Now. Naast de iPhone 6 komen de iPhone 6s reparaties ook dagelijks binnen. Naar verwachting kan je ook met de nieuwe iPhone die hoogwaarschijnlijk gepresenteerd wordt door Apple op 16 september 2016 ook terecht bij Repair IT Now.

iPhone of iPad reparatie direct aanmelden?

 

iOS 10 waarschuwt voor nattigheid in je Lightning-poort

In de derde beta van iOS 10 is een nieuwe functie ontdekt.

Wanneer je een vochtige Lightning-connector in je iPhone steekt, word je door je iPhone gewaarschuwd dat dit schade kan veroorzaken aan je smartphone. Je krijgt een melding in beeld, deze is schermvullend en laat zien wat er aan de hand is.

iOS 10 waarschuwt voor nattigheid in je iPhone Lightning-poort

Als je de iPhone verder wilt gebruiken moet je de kabel losmaken of op Ignore (negeren) drukken.

Er wordt wel voor gewaarschuwd dat wanneer je de melding negeert dat de kans bestaat dat dit mogelijke waterschade tot gevolg kan hebben.

iPhone waterschade reparatie

Op zoek naar een professioneel iPhone reparatie bedrijf waar je terecht kan voor waterschade reparatie voor je iPhone? iPhone chemisch laten reinigen? Bij Repair IT Now kunt u terecht met een iPhone met water- of vochtschade. Wij hebben vakkundige reparateurs en professionele gereedschappen in huis die 7 van de 10 iPhones met waterschade weer kunnen herstellen.

Wat moet je doen bij waterschade? Dat kan je lezen in een blog van ons: Eerste stappen bij waterschade.

iPhone met waterschade direct aanmelden?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.