Wat we weten over de iPhone 12

Binnenkort brengt Apple weer een aantal nieuwe iPhones uit. Zij zullen onder de naam iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max uitgebracht worden en volgen daarbij de iPhone 11 reeks op. Hierdoor zijn er een aantal gelijkenissen, maar zal er wel lichte vernieuwing zijn; denk maar aan de 5G optie en een ander design.

Er is niet veel bekend over de allernieuwste iPhones. Maar alles wat wij weten delen wij graag met jou! Wil jij op de hoogte zijn van de release date, hoe de nieuwe iPhone 12 reeks eruit zal zien, wat ze onderscheidt van de voorgangers en wat wij ervan verwachten? Scroll dan verder!

De release datum

Wat we ons allemaal afvragen is wanneer de nieuwe iPhone reeks uit zal komen. Naar Apple’s trouwe traditie gekeken brengen zij hun nieuwe iPhones vrijwel altijd in september uit. Uiteraard gaat dit door omstandigheden verschuiven. Het gerucht gaat dat midden oktober de iPhone 12 reeks wordt gereleased. Niet lang hierna zullen ze verkrijgbaar zijn in winkels.

De formaten en opslag van de iPhone 12 reeks

Het schijnt dat Apple voor de iPhone 12 reeks twee formaten uitbrengt. Er zal een kleiner model komen voor bij wie de iPhone 11 net iets te groot in de hand viel. Het instapmode zal een grootte hebben van 5.4 inch, waarna de grotere versie 6.1 inch zal zijn. De prijs van de iPhone 12 reeks zal in de verwachtte lijn van voorgaande versies blijven.

De opslagcapaciteit van de iPhone 12 zal volgens geruchten beginnen bij 128GB. Dat is behoorlijk veel ruimte, waardoor je in vergelijking met andere modellen meer geheugen standaard krijgt en je niet snel hoeft uit te breiden.

De specificaties van de iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max

Er zal een reeks verschijnen zoals de iPhone 11. Dit zal betekenen dat er een iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max aankomen. Of er een iPhone 12 Max of iPhone 12s bij toe wordt gevoegd vragen wij ons af.

Het design van de iPhone 12

De grootste verandering: het design

Apple is toe aan een nieuw design. Er wordt gespeculeerd dat zij terugkeren naar het design van de iPhone 4 gemixt met de look van de iPad Pro 2020. Waar de iPhone 11 wat ronder in de randen en het frame is, zal de iPhone 12 dan rechter, hoekig en wellicht zelfs met een metalen frame zijn. De dikke schermranden kunnen hier tegelijkertijd ook bij verdwijnen, omdat Apple bij de iPhone 12 vermeent geheel over te stappen op OLED schermen. Dit zal een grote verandering zijn sinds de vele jaren met rondere iPhone frames! In tegenstelling van LCD schermen biedt een OLED scherm mooiere tinten.
Om de kosten te besparen zal Apple meer neigen naar het gebruiken van aluminium behuizingen, maar zal de achterkant wel van glas blijven.

Bij de laatste iPhones heeft Apple gespeeld met het inbrengen van meer kleur. De iPhone 11 was bijvoorbeeld verkrijgbaar in geel, paars, rood en groen naast de standaard opties. Wat dit voor de iPhone 12 reeks betekent weten wij niet exact, maar wij denken dat Apple wat kleuren in gaat wisselen of hergebruiken.

De camera’s van de iPhone 12 reeks

Apple zal iedereen met een liefde voor het maken van foto’s en video’s aannemelijk weer dik tevreden stellen. Zo zal de iPhone 12 een dubbele camera hebben met een groothoek- en ultragroothoeklens. Wil je toch een drievoudige lens? Dan kun je voor de iPhone 12 Pro of de iPhone 12 Pro Max kiezen. De nachtmodus in de camera lijkt bij de iPhone 12 terug te keren, waardoor foto’s in het donker er weer beter uit gaan zien.

De krachtige A14 chip

Het is bijna zeker te zeggen dat de nieuwste iPhone zal draaien op de A14 Bionic Chip. Of dit betekent dat de batterij nog langer meegaat, de iPhone nog sneller wordt en wat dit verder inhoudelijk doet weten wij nog niet te zeggen.

Hoeveel gaan de nieuwe iPhones kosten?

De iPhone 12 met 5.4 inch wordt geschat een prijs te hebben van €750,-.
De iPhone 12 met 6.1 inch zal rond de €850,- kosten.
De iPhone 12 Pro zal verkrijgbaar zijn vanaf ongeveer €1159,- en de iPhone 12 Pro Max vanaf een geschatte €1259,-.

Liever een goedkopere iPhone die ook nog eens milieuvriendelijker is? Bekijk dan onze webshop repairitshop.nl voor al onze refurbished iPhone deals!

Direct een afspraak maken om je iPhone te laten repareren?

De nieuwste iPhone 12 met 5G?

5G is een mogelijkheid tot meer internetsnelheid waarbij de smartphone beter blijft functioneren onder druk van data. Verschillende landen zijn bezig met 5G netwerken en ook alle providers springen aan boord. De geruchten zijn er dat de iPhone 12 met 5G antenne uitkomt. Zo zou je met je iPhone 12 op sommige plekken 5G kunnen ontvangen, maar zou je netwerk ook terug kunnen vallen op 4G als de frequentie nog niet geheel wordt ondersteund. Apple schijnt druk bezig te zijn om 5G modems te ontwikkelen.

Repair IT Now en iPhone reparaties

Repair IT Now is een specialist op het gebied van iPhone reparaties. Wij werken met hoogwaardig apparatuur. Onze reparateurs zijn specialistisch opgeleid om de moeilijkste reparaties te kunnen volbrengen.
Heb jij een andere iPhone met schade? Gaat jouw batterij snel leeg of heb je een gebarsten scherm? Wij helpen jou graag om weer optimaal te kunnen genieten van jouw smartphone: binnen dertig minuten kunnen wij bijvoorbeeld jouw schermpje vervangen.

Wil jij jouw iPhone goed beschermen? Kom dan langs om een kijkje te nemen voor clearplex bescherming of zoek op onze shop naar een hoesje.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.