Samsung Galaxy Note 7 uit verkoop door ontploffingsgevaar

Samsung roept alle Galaxy note 7 toestellen terug

De Galaxy 7 Note is tijdelijk uit de verkoop gehaald vanwege een productiefout in de accu. Er is namelijk een kans dat de accu kan ontploffen. Bij slechts 0,1 procent van alle Galaxy 7 Notes zou dit probleem voor kunnen komen en dus heeft Samsung besloten alle toestellen terug te roepen.

Na onderzoek van 35 toestellen heeft Samsung geconstateerd dat het probleem makkelijk oplosbaar is. In alle gevallen was sprake van een probleem met de accu en dus hoeft alleen de accu vervangen te worden. Niet bekend is wie de toeleverancier van de batterijen is. Samsung wil daar niet veel over losmaken, omdat ze dat niet gepast vinden.

Releasedatum Nederland Galaxy Note 7

Sinds midden augustus is het toestel in de verkoop gegaan in de eerste 10 landen. In Nederland was het toestel nog niet te koop. De oorspronkelijke releasedatum voor de rest van de wereld en in Nederland was op vrijdag 9 september. Voorlopig zal het weer even duren voordat hij in Nederland en de rest van de wereld te koop zal zijn. Om de klant tegemoet te komen krijgen alle klanten die de Note 7 al besteld hadden een geheugenkaart van 128 gb.

Samsung Galaxy Note 7 reparatie door Repair IT Now

Repair IT Now zal één van de eersten in Nederland zijn die de onderdelen, zodra het toestel in Nederland uit is, op voorraad zal hebben. Van de Galaxy 7 serie repareert Repair IT Now alle toestellen. Dit zijn tot nu toe de Samsung S7 en de Samsung S7 Edge. De meest voorkomende reparatie bij de Galaxy S7 (Edge) is de scherm reparatie. Dat verwachten wij ook bij de Samsung S7 note ( uitgesloten de batterij 😉 )

Samsung telefoon of tablet reparatie aanmelden?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.