, ,

iPhone 8 is waarschijnlijk weer vertraagd

iPhone 8 is waarschijnlijk weer vertraagd

Apple doet er alles aan om de verwachte iPhone 8 geen vertraging te laten oplopen

Volgens recente bronnen zou er bij Apple paniek zijn ontstaan voor de productie van de nieuwe iPhone 8 en hebben zij voor tientallen miljoenen aan machines voor printplaten gekocht. Dit omdat één van de leveranciers zich teruggetrokken heeft.
Apple wil ervoor zorgen dat de productie van de verwachte iPhone 8 geen vertraging gaat oplopen, vandaar dit besluit. De Koreaanse leveranciers zouden met deze nieuwe machines hun productie moeten gaan verhogen.
De gekochte machines zou Apple willen gaan leasen aan 2 Koreaanse leveranciers die nog wel een overeenkomst met Apple hebben.
Een eigen productielijn waar het bedrijf de machines zou kunnen installeren heeft Apple niet vandaar.
Het zou gaan om flexibele printplaten, waarmee de onderdelen zoals het scherm en de camera aan de chips van de iPhone worden gekoppeld.
De oorzaak waarom de Taiwanese fabrikant zich terugtrekt is niet helemaal duidelijk, maar het zou te maken hebben met de hoge kwaliteitseisen, ingewikkelde productiemethode en lage winst.

Wellicht vertraging door softwareproblemen

Ook op het gebied van de software heeft Apple problemen voor de iPhone 8 volgens geruchten.
Het zou gaan om nieuwe hardware voor het maken van 3d-beelden. Ook zou Apple het draadloos opladen softwarematig niet goed aangestuurd kunnen krijgen.
Deze problemen bij de ontwikkeling van software voor de iPhone 8 kunnen er wellicht voor zorgen dat de iPhone 8 later kan worden geproduceerd en vertraging oploopt. Hierdoor zouden de smartphones ook later aan de klanten kunnen worden geleverd.
Het gaat er vanaf hangen hoe snel de problemen opgelost kunnen worden of de iPhone 8 daadwerkelijk vertraging gaat oplopen.
Het kan ook zijn dat het toestel wel op de geplande datum wordt gelanceerd, maar dat enkele functies later worden ingeschakeld via een software-update.
Met de iPhone 7 Plus gebeurde dit ook al eens met de portret functie, twee maanden na de introductie.

Hoogstwaarschijnlijk 4 kleuren, waarvan een spiegelend model

Apple gaat hoogstwaarschijnlijk de nieuwe iPhone 8 uitbrengen in 4 kleuren, waarvan 1 met een glad gepolijste spiegelende achterkant, net zoals het geval was bij de iPod (touch). Het nadeel is dat die modellen wel vaak last hadden van krassen.
Wat de overige kleuren worden is nog niet bekend, waarschijnlijk kunnen we wel uitgaan van een zwarte en witte variant.

Wanneer is de iPhone 8 te verwachten?

Naar verwachting wordt de iPhone 8 in september onthuld.
Naast de iPhone 8 zullen dan ook de iPhone 7S en de 7S Plus gepresenteerd worden.

iPhone 8 reparatie door Repair IT Now

Afgelopen week hebben wij al de iPhone 8 en de iPhone 8 plus op onze pagina met de iPhone modellen erop gezet. Zoals je kan zien zijn wij gespecialiseerd in het repareren van kapotte iPhone toestellen. Je kan bij ons terecht met de eenvoudige reparaties zoals het vervangen van een batterij, oplaadpunt en scherm. Maar ook de wat geavanceerde reparaties zoals iPhone moederbord reparaties en waterschade reparaties.

iPhone reparatie direct aanmelden? iPhone scherm vervangen?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.