,

Losrakende verf bij iPhone 7 backcover

Verf lak laat los bij matzwarte iPhone 7 achterkant en backcover

Matzwarte iPhone 7 backcover lak laat los

Er komen verschillende klachten binnen van gebruikers van de iPhone 7 over de loskomende verf op de behuizing van hun smartphone. Apple had met de nieuwe iPhone 7 twee nieuwe kleuren geïntroduceerd. De matzwarte en de gitzwarte (eerder was naar voren gekomen dat de gitzwarte / jet black iPhone 7 achterkant gevoelig zou kunnen zijn voor krassen).

iPhone 7 jet black backcover met krassen

Het gaat vooral om de matzwarte variant. Zowel van de iPhone 7 als de iPhone 7 plus zijn er meerdere toestellen gemeld met deze klachten, alhoewel het meer voorkomt bij de grotere modellen.
De meldingen kwamen al binnen na 3 weken, dus niet na een periode van intensief gebruik. De verf laat vooral los bij plekken waarbij de behuizing overgaat in een ander gedeelte van het toestel. Na een krastest is gebleken dat de matzwarte kleur prima tegen een stootje kan. Het lijkt er meer op dat deze verfproblemen een fout zijn met een bepaalde partij matzwarte iPhone smartphones.
Toch waren er eerder ook al gebruikers die geklaagd hebben over de gitzwarte kleur. Hier zou het gaan om snel een hoop krasjes en gebruikerssporen al na enkele weken gebruik van de iPhone 7.
Apple geeft aan dat deze verf klachten niet onder de garantie vallen.
Een iPhone is een gebruiksvoorwerp en er zal altijd een bepaalde vorm van slijtage kunnen gaan optreden. Als men normaal omgaat met een smartphone, is het niet waarschijnlijk dat dit soort klachten optreden na enkele weken.

Bescherm je iPhone 7 met een goed hoesje

Een tip die wij willen geven is om je iPhone 7 te gebruiken met een goed hoesje die de achterkant goed beschermd. Hierdoor zorg je er toch voor dat het minder gevoelig is voor krassen of dat de lak van de backcover gaat loslaten.

bescherm je iPhone 7 achterkant met een hoesje

Wanneer je het touchscreen / scherm wilt beschermen tegen krassen van je iPhone 7 is een glas harde glas protector een goede oplossing. Deze beschermglaasjes worden ook wel tempered glass screenprotectors genoemd. Bij Repair IT Now kan je voor je iPhone 7 een glasharde screenprotector erop laten plakken.

tempered glass screenprotector tegen krassen beeldscherm iPhone 7

De prijs voor een screenprotector voor een iPhone 7 is 12,50euro incl. btw en voor de iPhone 7 Plus is het 15,- euro incl. btw. De screenprotectors voor de iPhone 7 en iPhone 7 plus hebben wij standaard op voorraad. Het erop plakken van een een screenprotector doen wij gratis mits het om grotere aantallen gaat. iPhone 7 reparatie? iPhone 7 scherm reparatie?

Afspraak maken om tempered glass te laten plakken?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.