18 maart 2016 komen de nieuwe iPhone 5SE en iPad Air 3 uit

Waarschijnlijk brengt Apple op 18 maart de nieuwe iPhone SE en de iPad Air 3 uit. De nieuwe apparaten worden vermoedelijk drie dagen ervoor onthuld.

De iPad Air 3 en iPhone se zijn mogelijk niet vooruit te bestellen, meldt de doorgaans goed geïnformeerde site 9to5mac vrijdag op basis van anonieme bronnen. Naar verwachting onthult Apple de smartphone en tablet 15 maart op een persconferentie. Dat betekent dat er slechts drie dagen tussen de aankondiging en de verkoop zitten.

In de normale gang van zaken brengt Apple haar nieuwe producten meestal tien dagen na de release op de markt, dit doen zij vaak om mensen de gelegenheid te geven zodat iedereen het vooruit kan bestellen of reserveren.

iPhone SE release

Zoals hierboven reeds aangegeven komt de iPhone SE waarschijnlijk vanaf 18 maart 2016 in de winkel te liggen.
Helaas is er niet weinig bekend over de iPhone SE. Het toestel zou het uiterlijk hebben van de iPhone 5s (met enkele aanpassingen) maar met soortgelijke nieuwe hardware als de iPhone 6. De telefoon krijgt vermoedelijk een scherm van 4 inch. Het toestel zal verkrijgbaar zijn in vier kleuren: goud, rosegoud, zilver en spacegrijs. Binnenin zit een vernieuwde camera, een NFC-chip en een A9-chip. Wilt u uw iPhone SE laten repareren? Kijk dan op onze iPhone reparatie pagina: iPhone SE reparatie

iPad Air 3 release

Zoals hierboven ook al aangegeven bij de iPhone 5SE komt de iPad Air 3 vanaf 18 maart 2016 in de winkel te liggen. De iPad Air 3 is vermoedelijk een verbeterde versie dan de iPad Air 2. Deze iPad krijgt mogelijk ondersteuning voor de Apple Pencil en het Smart Keyboard, die samen met de iPad Pro was onthuld.

De iPad 3 Air is waarschijnlijk zowel qua uiterlijk als hardware een verbeterde versie van zijn voorganger. Mogelijk krijgt de tablet ondersteuning voor de Apple Pencil en het Smart Keyboard.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.