iPhone scherm reparatie of Samsung telefoon scherm vervangen? Reparatie duur is vaak ongeveer 30 minuten inclusief garantie.

Wilt u uw iPhone of Samsung scherm vervangen?

Snel uw telefoon of tablet reparatie aanmelden?

Herkenbaar als u uw telefoon op de grond laat vallen en het scherm van uw iPhone of Samsung Galaxy vervangen moet worden? Wij van Repair IT Now maken het dagelijks mee. Elke dag vervangen wij tientallen iPhone schermen voor onze klanten. Vergeet niet dat het repareren van een scherm of een ander onderdeel van je telefoon DUURZAAM is! Een nieuwe telefoon kopen kan altijd nog.

Het overkomt iedereen en altijd op een onverwacht moment. Uw telefoon valt en komt zo terecht dat het scherm kapot is. Het is even balen, maar geen ramp. Of het nu uw iPhone, Samsung Note, Samsung Galaxy A serie, Samsung Core, Blackberry, Huawei, LG, Nokia, Microsoft, Sony, Oneplus of HTC telefoon is, geen probleem. Het vervangen gebeurd allemaal op ongeveer dezelfde manier.

Hoelang kost het vervangen van een iPhone of Samsung Galaxy scherm?

iPhone of Samsung scherm vervangen binnen 30 min incl garantie

Bij Repair IT Now vervangen wij elke dag tientallen schermen. Wij zijn kundig en hebben ervaring met elk scherm. Gemiddeld kost het vervangen slechts 30 minuten. Uiteraard kan dit verschillen aan de hand van een aantal factoren. Maar bijna altijd is uw scherm vervangen binnen twee bakjes koffie!

In welke regio vervangen wij de schermen?

telefoon scherm vervangen regio map repair it now

Wij zijn voornamelijk actief in de regio en omstreken van Rotterdam en Dordrecht. Wij hebben daarnaast ook iPhone en Samsung Galaxy schermen vervangen van klanten uit Capelle aan den IJsel, Barendrecht, Rotterdam, Ridderkerk, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht, Gorinchem, Tiel, Werkendam, Papendrecht en de Molenwaard.

Maakt het type iPhone of Samsung Galaxy scherm uit?

alle iPhone scherm reparaties

Nee, zoals bovenstaand ook is gezegd maakt het type scherm niet uit. Dit kan een iPhone X, iPhone XS, iPhone Xr, iPhone 11 pro, de wat oudere iPhone’s 6s serie en 7 zijn of het nieuwste model, de iPhone 8 of een andere iPhone. Met elke iPhone type en reparatie bent u bij Repair IT Now aan het juiste adres!

Niet alleen iPhone reparaties voeren wij uit bij Repair IT Now. U kunt terecht met elk merk telefoon! Wel doen wij het meeste iPhone en Samsung.  Al deze schermen worden vaak vervangen op dezelfde manier. Bij iPhone is het vaak dat een scherm gemonteerd zit met schroeven. Bij Samsung telefoon schermen wordt het nieuwe scherm vaak met dubbelzijdig tape vastgeplakt.

Heeft mijn iPhone of Samsung Galaxy scherm garantie?

Het is belangrijk om te kijken of je scherm nog garantie heeft. Helaas kan je niet je gebruik maken van je fabrieksgarantie wanneer je scherm van je telefoon kapot is gegaan. Dit hebben wij jammer genoeg uitgesloten, wat niet raar is. Een kans waar je wel een aanvraag kan doen is je verzekering! Vaak ben je gedekt tegen dit soort calamiteiten en zal het vervangen van je scherm gratis zijn. Uiteraard moet u dit eerst controleren bij uw verzekeraar. Wel moet u rekening houden met het betalen van een eigen risico.

Wanneer je een scherm reparatie laat uitvoeren bij Repair IT Now geven wij zes (6) maanden garantie op het scherm en reparatie. Hier is echter ook barst schade uitgesloten. Wat wel onder garantie valt is wanneer de touchscreen niet reageert of dat het nieuwe scherm dode pixels of rare kleuren vertoont.

Doet Repair IT Now ook naast het vervangen van schermen ook tablets?

Jazeker, wij vervangen vaak schermen van mobiele telefoons, maar ook van tablets en laptops.

Als u problemen heeft met uw tablet, laptop of PC, kunnen wij dit voor u oplossen. Op dit moment hebben wij duizenden klanten en ruim 304 tevreden reviews met een gemiddeld cijfer van een 9.

Onze klanten houden van ons!

Hoeveel schermen heeft Repair IT Now al vervangen?

Zoals al eerder is verteld zijn wij een expert in het vervangen van Samsung en iPhone schermen en doen dit voor een groot aantal klanten uit Zuid-Holland. Wij hebben schermen vervangen voor klanten uit Alblasserdam, Binnenmaas, Leerdam, Giessenlanden, Zederik en Strijen. Totaal hebben wij meer dan 15.000 kapotte schermen vervangen. Dit is niet alleen telefoonschermen, denk hieraan ook aan kapotte schermen van tablets en laptops.

Wat kost het vervangen van een iPhone scherm of een Galaxy scherm?

Er zijn natuurlijk een hoop verschillende modellen. Elk model heeft een andere prijs. De oudere iPhone schermen zijn goedkoper om te vervangen dan de schermen van de nieuwste iPhones. Hieronder een lijst van de prijzen:

Wat kost het vervangen van een Samsung Galaxy scherm?

Er heel veel verschillende Samsung telefoons. Elk model van een Samsung heeft een andere prijs. De oudere Samsung telefoon schermen zijn goedkoper om te vervangen dan de schermen van de nieuwste Samsung smartphone. Hieronder een lijst van populaire Samsung Galaxy telefoon en de prijzen voor het vervangen van het scherm:

Naast Samsung telefoons repareren wij ook alle Samsung tablets

Telefoon of tablet reparatie aanmelden?